Seçkin Üye
son birkaç gündür sürekli denk geliyorum bu filme, listeme ekledim yakın zamanda kesin izleyeceğim teşekkürler1917 1. dünya savaşı filmi, umarım beğenirsiniz.
güzel öneriler hocam ama izledim, yine de teşekkürlerScarface, pulp fiction
aralarından sadece waking life'ı izledim çok beğenmiştim, diğerlerini de listeme ekledim izleyeceğim. teşekkürleraddiction, agora, waking life
I watched it but thanks anywayDon't Breathe (2016) Denemek
ilk defa duydum, listeme ekledim yakında bakacağım teşekkürler2001: Bir Uzay Destanı konu başlığına en yakın tercih edebileceğim bu.
aamir khan'ın izlemediğim filmi kalmadı sanırım hocam, yine de teşekkürlerdangal hocam guzel hınt fılmı . aamır khan basrolde
aslında bilerek belirtmedim hocam, konusu ilgi alanımın dışında olsa bile sinematografi açısından inceleme yapıyorum. yani burayı filme boğabilirsinfelsefi film deyince oldukca yogun bir kavramdan bahsediyoruz. spesifik alt konu tercih varsa ve belirtirsen burayi filme bogabilirim =)
aslında bilerek belirtmedim hocam, konusu ilgi alanımın dışında olsa bile sinematografi açısından inceleme yapıyorum. yani burayı filme boğabilirsin
önerilerin için çok teşekkür ederim hocam, çok değerli hepsisinematografi odakliysan filmler yerine direkt olarak ustadlarin isimleriyle baslayabilirim.
tarkovski, kieslowski, bergman, haneke, rohmer, lars von trier, kim ki-duk gibi.
musait olunca film tavsiyesinde de bulunacagim =)
dunkirk'e karşı bi antipatim oluştu, sanırım yapılan yorumlardan kaynaklı ama diğerlerini izliycem önerilerin için teşekkür ederimtenet
1917
Dunkirk
neden çok güzel bir film dunkirk ne yorumu gördün kidunkirk'e karşı bi antipatim oluştu, sanırım yapılan yorumlardan kaynaklı ama diğerlerini izliycem önerilerin için teşekkür ederim
senaryo açısından çok fazla eleştiri görmüştüm o yüzden de riske girmedim aslında. bir de nolan'ın bilim kurgu temalarına o kadar alıştım ki gerçek bir hikayeyi nasıl işleyeceği kafamda soru işareti oldu hepneden çok güzel bir film dunkirk ne yorumu gördün ki
izle ya 1 saat 40 dakika hiçbir şey kaybetmezsin güzel bir filmsenaryo açısından çok fazla eleştiri görmüştüm o yüzden de riske girmedim aslında. bir de nolan'ın bilim kurgu temalarına o kadar alıştım ki gerçek bir hikayeyi nasıl işleyeceği kafamda soru işareti oldu hep
tamamdır onu da ekledim listeyeizle ya 1 saat 40 dakika hiçbir şey kaybetmezsin güzel bir film
aamir khan filmlerini izledim hocam. aman tanrım'ı izledim çok sevdiğim filmlerden birisi ama 2.sini izlemedim sanırım ona da bakarım bi ara, teşekkürler önerilerin içinAamir khan filmleri çok güzel oluyor bir bak istersen. bi de felsefi mi bilmem ama Aman Tanrım adında 2 tane film var. 2. si yani gemi inşaa edilen çok güzeldi felsefi de geldi bana
1958 yapımı bi film var ondan mı bahsediyorsun yoksa diziden mi? diziyse bu aralar dizi izlemek çok istemiyorum yine de teşekkürlerVikings.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?