Fenerbahçe - Sevilla maçı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere avrupa kupasında fenerbahçenin rakibi sevilla oldu skor kaç kaç biter. Şu an sevilla la liga da 13 olmasına rağmen süper lige getirsek ambargo koyar ben böyle düşünüyorum belki koyamaz sizin düşünceleriniz nedir?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İnşallah Fenerbahçemiz alır. Galatasaraylıyım, fakat Avrupa'da kendi takımımızı savunmalıyız ülkece. Skor tahmini 2-1 Fener alır diyorum. Umarım da skor böyle çıkar.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnşallah Fenerbahçemiz alır. Galatasaraylıyım, fakat Avrupa'da kendi takımımızı savunmalıyız. Ülkece skor tahmini 2-1 Fener alır diyorum. Umarım da skor böyle çıkar.
İnşallah kazanır ülke puanı önemli ama şu an oynanan fenerbahçenin oynu nedense beni tatmin etmiyor maalesef avrupa macerasında 3 takımımız kaldı inşalllah bu 3 takımımız güzel puanlarla dönerler

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Deplasman için birşey diyemem ama kendi evinde fener içinden geçer

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Desteğimiz tabiki fenerbahçe fakat sevilla da alabilir hiç belli olmayacak 90 dakika izlenecek maçlardan olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere avrupa kupasında fenerbahçenin rakibi sevilla oldu skor kaç kaç biter. Şu an sevilla la liga da 13 olmasına rağmen süper lige getirsek ambargo koyar ben böyle düşünüyorum belki koyamaz sizin düşünceleriniz nedir?
bence sevillanın ligde kötü gitmesi avrupa ligini etkilemez o yüzden sevillayı bi tık üstün görüyorum zaten bence kupanın da sahibi onlar gönül ister ki fener kazansın ama sevillanın yeneceğini düşünüyorum (Fenerliyim)

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
1-1 kalır diyorum. Fakat bir galatasaraylı olarak gönlüm tabiide fenerbahçeden yana.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Çok gol olacağını düşünmüyorum bence 1-0 fenerbahçe alır

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Benim tahminim berabere biteceği yönünde 2-2 şeklinde

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sevilla uefa avrupa ligi içn kurulmuş takım fenerbahçenin şansı yok diye düşünüyorum...

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam ben takım tutmuyorum ama maçı kazancaksa umarım Fenerbahçe kazanır kendi takımımızım oldu için

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fenerbahceliyim ama gercekten cekebileceğimiz en kötü kuralardan birini cektik bu kupanın adı 2 seneye sevilla kupası olarak değisir demedi demeyin 2-0 biter

Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle Sevilla FC bakarsak kalecileri dünya kupasında güzel performans gösteren Yassine Bounou forvete baktığımızda ise Yusuf en-Nusayri görüyorum hem kalecinin arkadaşı hem de aynı ülkeden ve birkaç tecrübeli isim Alex Telles, Acuna, Ivan rakitic, Fernando vb. futbolcuları bulunmaktadır teknik direktörleri zaman zaman 3-4-2-1 oynatsada bazen 4-4-3 4-1-4-1 dizilişe dönebilmektedir bu maç hakkındaki tahminim eğer 2 takımda 3'lü defans tercih ederse bol gollü geçebilir sevillada maçı sırtlayacak kişinin Yassine Bounou olduğunu düşünüyorum. eğer Altayın performansı maçta güzel olursa ve defans hata yapmaz ise Fenerbahçe gol bulamasa bile en kötü sonuç beraberlik olabilir Fener golü bulup defans ile altay hatasız oynarsa maçı alır :) bir BJK'li olarak Fenerbahçeye başarılar dilerim🥇

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
berabere olabilir rakip biraz güçlü

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
fenerbahce hiçbr bok yapamıcak demedi demeyiin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...