Sakin ol plana güven
Ultra Üye
İnşallah kazanır ülke puanı önemli ama şu an oynanan fenerbahçenin oynu nedense beni tatmin etmiyor maalesef avrupa macerasında 3 takımımız kaldı inşalllah bu 3 takımımız güzel puanlarla dönerlerİnşallah Fenerbahçemiz alır. Galatasaraylıyım, fakat Avrupa'da kendi takımımızı savunmalıyız. Ülkece skor tahmini 2-1 Fener alır diyorum. Umarım da skor böyle çıkar.
İnşallah hocam, temennimiz o yönde.İnşallah kazanır ülke puanı önemli ama şu an oynanan fenerbahçenin oynu nedense beni tatmin etmiyor maalesef avrupa macerasında 3 takımımız kaldı inşalllah bu 3 takımımız güzel puanlarla dönerler
bence sevillanın ligde kötü gitmesi avrupa ligini etkilemez o yüzden sevillayı bi tık üstün görüyorum zaten bence kupanın da sahibi onlar gönül ister ki fener kazansın ama sevillanın yeneceğini düşünüyorum (Fenerliyim)Bildiğiniz üzere avrupa kupasında fenerbahçenin rakibi sevilla oldu skor kaç kaç biter. Şu an sevilla la liga da 13 olmasına rağmen süper lige getirsek ambargo koyar ben böyle düşünüyorum belki koyamaz sizin düşünceleriniz nedir?
1-1 kalır diyorum. Fakat bir galatasaraylı olarak gönlüm tabiide fenerbahçeden yana.Bildiğiniz üzere avrupa kupasında fenerbahçenin rakibi sevilla oldu skor kaç kaç biter. Şu an sevilla la liga da 13 olmasına rağmen süper lige getirsek ambargo koyar ben böyle düşünüyorum belki koyamaz sizin düşünceleriniz nedir?
hocam ben takım tutmuyorum ama maçı kazancaksa umarım Fenerbahçe kazanır kendi takımımızım oldu içinBildiğiniz üzere avrupa kupasında fenerbahçenin rakibi sevilla oldu skor kaç kaç biter. Şu an sevilla la liga da 13 olmasına rağmen süper lige getirsek ambargo koyar ben böyle düşünüyorum belki koyamaz sizin düşünceleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?