Ferrari yeni canavarını tanıttı: 12 Cilindri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

:yazı:

Ferrari, garajların tozunu attıracak yeni bir süper otomobil ile karşımızda: 12Cilindri.
İtalyan otomobil devinin amiral gemisi olarak nitelendirilebilecek 12 Cilindri, hem coupe hem de spider versiyonuyla hayalleri süslemeye geliyor.

Nefes Kesici Performans:

12Cilindri'nin kalbinde tam 9.500 devir çevirebilen, canavar gibi 830 beygir gücü üreten atmosferik bir V12 motor yatıyor.
Bu devasa güç, sekiz ileri çift kavramalı şanzıman ile arka tekerleklere aktarılıyor.
Sonuç mu? 0'dan 100'e coupe versiyonunda sadece 2.9 saniyede ulaşan, adeta uzaya fırlatan bir hızlanma!

Aerodinamik Estetik:

Ferrari tasarımcıları, 12Cilindri'nin tasarımında geçmişe saygı duruşunda bulunmuş.
Ön tasarım, efsanevi 365 GTB/4 Daytona modelinden ilham alarak zamansız bir şıklığı ortaya koyuyor.
Arka kısımda ise hızla aktif hale geçen spoilerlar, adeta yola yapışmanızı sağlıyor.

Teknoloji ve Lüksün Buluşması:

12 Cilindri, iç mekanda da şımartıcı bir deneyim sunuyor.
Purosangue crossover'dan izler taşıyan kabinde üç ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi ve en üst düzey ses sistemi ile konfor zirveye taşınıyor.
Kablosuz şarj gibi akıllı detaylar da cabası.

Ferrari İmzası: Fiyat ve Müstakbel Sahibi

Bu İtalyan mücevheri elbette kolay kolay herkesin erişimine açık değil.
12 Cilindri'nin coupe versiyonu için en az 365 bin euroyu gözden çıkarmak gerekiyor.
Spider versiyonunda ise fiyat 435 bin euro'dan başlıyor.

2024'ün dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak olan 12Cilindri, şüphesiz ki otomobil tutkunlarının rüyalarını süsleyecek.
Ferrari bu modelle yetinmiyor elbette.
12 Cilindri'nin ardından, LaFerrari'nin varisi niteliğindeki yeni bir hiper otomobil ve sipariş üzerine üretilecek özel bir model bizleri bekliyor.

:özellik:

Teknik Özellikler

• Motor:
9.500 rpm'e kadar dönebilen, 830 beygir güç ve 678 Nm tork üreten atmosferik V12 motor
• Şanzıman: Sekiz ileri çift kavramalı şanzıman
• Hızlanma: 0-100 km/s 2.9 saniye (Coupe), 2.95 saniye (Spider)
• Maksimum Hız: 340 km/s'in üzerinde
• Fren Sistemi: Brembo CCM-R karbon seramik frenler
• Süspansiyon: Manyetik süspansiyon sistemi

:resim:

f1.png

f4.png

f2.png

f3.png

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk ferrarinin yeni canavarı iyi de lamborghini yi geçemez knk en son çıkan lambo yu gördüm mü

Üye
2 HİZMET YILI
arabalardan çok anlamam ama araştırdıma göre sağlam bir motor yürürüne sahip

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
0-100 2.9 saniye top speed 340 yeni canavar ama benim kalbim
vw 2.0 4 çeker 320hp golf r'dan yana çünkü arabanın fabrika çıkış hali bu şekilde buna yazılım + biraz daha masraf harcandığında bu sözde yeni canavar ile on numara yarışır gibime geliyor.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kasa güzel görünüyor.. Rakamları görünce 128 milyar doların ne kadar büyük olduğunu tekrar anladım :lolnad:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ferrari nin f sini görmedim ben daha :D onlar zengin aracı biz fakiriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...