Çözüldü fetching data

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi siteden indirmek sizde de uzun sürüyor mu bazen baştan başlatıyorum öyle bile olmayabiliyor sebebi ne olabilir

Çözüm
Merhaba mehmet tunçoğlu !

Sanırım uygulaman geç açılıyor ve bu sorunun internetinden kaynaklandığını düşünüyorum ve bazı çözümler sunacağım;

- Modemin uzun süredir açıksa resetler misin?

- Ping sorunu yaşıyorsan kablolu kullanmayı dener misin?

- Advanced Systemcare adlı programı indirip internet hızlandırıcı butonuna tıklayarak internetinin daha stabil hala gelmesini sağlayabilir misin?

Bunları denedikten sonra hiçbir şey olmuyorsa sana kesinlikle en güzel çözüm olan Opera GX Browser'i öneriyorum.

Ö N E M L İ !!

Konuyu yanlış anlamışsam eğer;

Eğer fetching data yazısını görüp tekrar başlatmak zorunda kalıyorsan sayfayı yenilemene gerek yok. Lütfen MHProjectX programını 3 er kez kullandıktan sonra çalıştır sürekli...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba mehmet tunçoğlu !

Sanırım uygulaman geç açılıyor ve bu sorunun internetinden kaynaklandığını düşünüyorum ve bazı çözümler sunacağım;

- Modemin uzun süredir açıksa resetler misin?

- Ping sorunu yaşıyorsan kablolu kullanmayı dener misin?

- Advanced Systemcare adlı programı indirip internet hızlandırıcı butonuna tıklayarak internetinin daha stabil hala gelmesini sağlayabilir misin?

Bunları denedikten sonra hiçbir şey olmuyorsa sana kesinlikle en güzel çözüm olan Opera GX Browser'i öneriyorum.

Ö N E M L İ !!

Konuyu yanlış anlamışsam eğer;

Eğer fetching data yazısını görüp tekrar başlatmak zorunda kalıyorsan sayfayı yenilemene gerek yok. Lütfen MHProjectX programını 3 er kez kullandıktan sonra çalıştır sürekli bu durumu bende yaşıyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...