Arabayı alalı 10 gün oldu. Araç sıfır Fiat Egea Sedan 2022 model. Acemiyim diye trafiğe çıkmıyorum, evin önünde bırakıyordum. Dün işten geldiğimde, aracımın aynasına vurduklarını öğrendim. Detaylı incelediğimde sadece ayna kapağının yerinden çıktığını ve biraz kırık olduğunu gördüm, aynayı tutan parçada hasar var.
Adamın kimliğini ve plakasını aldım, yaptıracağını söyledi. Ayna değişen parçaya giriyor mu? Onu öğrenmek istiyorum. Bu aracı seneye satmak için almıştım, 5-6 ay kullanırım diye düşünüyordum ama nazar olduğunu düşünüyorum. Aynanın elektrik aksamları çalışıyor. Aracın son durumu bu şekilde, moralim gerçekten çok bozuldu. Daha içine bile binmedim.
Adamın kimliğini ve plakasını aldım, yaptıracağını söyledi. Ayna değişen parçaya giriyor mu? Onu öğrenmek istiyorum. Bu aracı seneye satmak için almıştım, 5-6 ay kullanırım diye düşünüyordum ama nazar olduğunu düşünüyorum. Aynanın elektrik aksamları çalışıyor. Aracın son durumu bu şekilde, moralim gerçekten çok bozuldu. Daha içine bile binmedim.
Moderatörün son düzenlenenleri: