Fiat Ege Sedan 2022 araba aynası değişen parça kapsamına girer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arabayı alalı 10 gün oldu. Araç sıfır Fiat Egea Sedan 2022 model. Acemiyim diye trafiğe çıkmıyorum, evin önünde bırakıyordum. Dün işten geldiğimde, aracımın aynasına vurduklarını öğrendim. Detaylı incelediğimde sadece ayna kapağının yerinden çıktığını ve biraz kırık olduğunu gördüm, aynayı tutan parçada hasar var.

Adamın kimliğini ve plakasını aldım, yaptıracağını söyledi. Ayna değişen parçaya giriyor mu? Onu öğrenmek istiyorum. Bu aracı seneye satmak için almıştım, 5-6 ay kullanırım diye düşünüyordum ama nazar olduğunu düşünüyorum. Aynanın elektrik aksamları çalışıyor. Aracın son durumu bu şekilde, moralim gerçekten çok bozuldu. Daha içine bile binmedim.

WhatsApp Görsel 2024-07-12 saat 22.51.42_30888614.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çok gecmiş olsun dostum
sadece arka kapak gitmis duruyor karşi taraf ödeyecekse 700tl civarı gibi bir masrafi vardir,en azından aynayı komple koparıp götürmemiş komple ayna fiyatı 2500 tl zaten

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok gecmiş olsun dostum
sadece arka kapak gitmis duruyor karşi taraf ödeyecekse 700tl civarı gibi bir masrafi vardir,en azından aynayı komple koparıp götürmemiş komple ayna fiyatı 2500 tl zaten
çok teşekkür ederim kapagı tutan kısımda kırık komple değişmesi gerekir mi? ve araçı satarken bu fiyatını düşürür mü çok endişeleniyorum hiç binmediğim araca nasıl çarpıyorlar :(

FreastLORD
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aracın markası ne

FreastLORD
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aracın markası ne
pardon yazmışsın görmedim kazalar genel olarak olacak bir durum bundan sakın endişelenme ben 2 yıldır şoförlük yapıyorum 1 yıllık nakliyeci olarak bir yılda sedan arabamla toplasan 7 8 kere kazaya karışmışımdır

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pardon yazmışsın görmedim kazalar genel olarak olacak bir durum bundan sakın endişelenme ben 2 yıldır şoförlük yapıyorum 1 yıllık nakliyeci olarak bir yılda sedan arabamla toplasan 7 8 kere kazaya karışmışımdır
hocam bende normal olarak görüyorum tabii
fakat aracı alalı 1 hafta olmadı kendim daha içine binmedim kapıda duran arabaya nasıl vuruyor ya

Üye
1 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum değişen parça olarak girileceğini zannetmiyorum. Ayna zaten değişse bile çok ta önemli bir durum söz konusu değil alıcı için.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ayna değişene girmez ama yaptıracak olan adam da komple değişecek ise ayna söyle orjinal ayna taktırsınh bayiden

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hasar veren kişi aynanın tamamını ödemek zorundadır.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Ayna, aracın dış görünümünde önemli bir rol oynadığı için, değişen parçalar arasında sayılabilir. Ancak bu, aracın değerini etkileyebilir. Özellikle sıfır bir araçta, bu tür hasarların tamir edilmesi önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...