Fiber altyapı yaptırmak için ne kadar para gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok talep olmadıkça tek daireye fiber altyapısı yapmazlar diye biliyorum
teşekkürler
oncelıkle merhaba benım evımınde alt yapısı yok fakat kullanacagım ınternetın bayılıgıne gıdıp anlastım ve bulundugum sokakta altyapısı olan bırısınden kablo cekıldı ve bu sekılde fıber kullanıyorum ve extra bır ucrette talep edılmedı bence arastır bosuna para vermemıs olursun

apartmanı bu duruma ikna edersen yapabilirsin ki sanmıyorum türktelekom ile bunu başarabileceğini
ben de pek sanmıyorum ama yarın denerim olmadı turkcell e giderim herşeyi karşılayacağıım için yardımcı olabilirler belki onlar parayı sever
Post automatically merged:

genel olarak anlaşarak olabilecek bir iş bu dostum tek başına bağlatamazsın fiber
bizim yazlık yer herkes müstakil site de kavgalı mahkemelik herkes

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
tek daire için cekemezsin diye biliyorum imza toplamayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok talep olmadıkça tek daireye fiber altyapısı yapmazlar diye biliyorum
teşekkürler
oncelıkle merhaba benım evımınde alt yapısı yok fakat kullanacagım ınternetın bayılıgıne gıdıp anlastım ve bulundugum sokakta altyapısı olan bırısınden kablo cekıldı ve bu sekılde fıber kullanıyorum ve extra bır ucrette talep edılmedı bence arastır bosuna para vermemıs olursun
o
İşçiliğini size yaptıracaklarını sanmıyorum. Sonuçta hattın sorumluluğu onlarda olacak.
onu kendileri yapar muhtemelen özel fiber tesisatı yapan bir şirket var onları çağırıcam onlar kalanı halleder

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
internet cafeciyiz;
babam gitti müdürlüğe sert şekilde itiraz etti açtılar denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
Tek bı kişi için yapmazlar ama 10 15 kişiye ücretsiz yaparlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Cat 6 döşetsen eve yakınlığı olarak 4 bin tl ye kadar masraf çıkar tabi kablo çeşidi,eve yakın olan fiber kutusuna olan mesafe kırıp dökeceğin yerleri kendin hesaplaman gerekli
legendary member vay canına. telekomun fiber hattı evimin 100 metre aşağısından geçiyor asfaltın kenar alt bölgesinden ordan bir ara bağlantı yapmazlar ise en yakın fiber santrali yaklaşık 1 km 1000mt lik fiber kablolar var makarlı onu çektirmeyi düşünüyorum imkansızı sorlayıcaz

bence usp ınternet kullan dıger turlu cok paran gıder
o nasıl oluyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
legendary member vay canına. telekomun fiber hattı evimin 100 metre aşağısından geçiyor asfaltın kenar alt bölgesinden ordan bir ara bağlantı yapmazlar ise en yakın fiber santrali yaklaşık 1 km 1000mt lik fiber kablolar var makarlı onu çektirmeyi düşünüyorum imkansızı sorlayıcaz

o nasıl oluyor
:D dostum sana en yakın olan fiber hattına bir hat çektirsen daha iyi olur 1000 m den uzak yerden de çektirebilirsin tercih senin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fiber alt yapı para gerektirmiyor diye biliyorum sitelerine girip başvuru atman lazım sadece
başvuru yaptım fakat 24 ay dediler

:D dostum sana en yakın olan fiber hattına bir hat çektirsen daha iyi olur 1000 m den uzak yerden de çektirebilirsin tercih senin
Bildiğim kadarıyla fiber 1km uzaktan bile olsa ping de önemli bir yükselme de olmuyor yarın telekoma gidicem olmadı turkcell e bizim burdaki yoldan geçen fiberi kimin yaptırdığı şahibeli biraz kimi telekom diyor kimi turkcell yaklaşık 8 sene önce fiber çekildi geçen sene aktif oldu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...