Bende de 24 mbit Türk Telekom ile 40-80 arası alıyorumBen avrupa sunucunda vodafone net adsl 16 mbps ile 60 80 arası pink alıyorum.
Post automatically merged:
Sirf hile almak için spam yapiyorsun farkinda misin?
Bende de 24 mbit Türk Telekom ile 40-80 arası alıyorumBen avrupa sunucunda vodafone net adsl 16 mbps ile 60 80 arası pink alıyorum.
Sirf hile almak için spam yapiyorsun farkinda misin?
100 metreyse dediğim gibi daha fazlasını alırsın ancak 35mb sabit dolandırıcı millet ya vallaha bak, adam diyo 50 full alırsın falan bi bakıyosun 10'dan yukarı cıkmıyor her yer ıcın aynı 4 şehir değiştirdim toplan firmalar hep aynıydı hepsi aynı şeyi söyleyip farklı hızlar verdi.
BekliyorumSpeedtest mi? Tabii ki. Şimdi alabilirim istersen?
Aradaki 20 ile acaba ne kadar fiyat farki oduyorsun merak ediyorum ben 75. Mayista bye bye vodafone netBende de 24 mbit Türk Telekom ile 40-80 arası alıyorum![]()
Tahhütde ücretsiz kurulum yazıyor. Ama kısmi bağlantı ücreti alacaklarmış fiyat söylemediler.Vodafone net görmüştüm fiber hattı olmadığı için çekemedim fiyatları çok ucuzdu türktelekomu kontrol edecem mayısta taahhüt bitiyor fiber hattı ücretsiz çekecekler ise 2 sene katlanılır
Bizde hiç altyapı yok her yerden sorgulattım. Türknet telekom altyapısı hizmeti yok malesef.Altyapı olmayan yerlere daireye kadar fiber çekiyorlarmış. Bu hafta 2. ekip gelicek kabloları dolabı kuracak 3. ekipte ankastre bağlantısını yapıp gidecek sonra iş tahhüt yapmakta
16 Mbps yeterli olmayabilir.
Ücreti biraz daha arttırarak 24 Mbps kullanmanı tavsiye ederim.
Turk Telekom Jet Paketlere bir göz atabilirsin.
24 Mbps Limitsiz Fiber İnternet 27 ay taahhüt ile 104,90 ₺ (İlk 6 ay 50 Mbps)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Fakat bakabiliyorsan Super Online'a falan bir bak, iyice araştır.
Çoğu firma taahhüt yaptığı için sorun oluyor, aldığın internet hoşuna gitmezse çıkamıyorsun.
Fiber mi ? kaç mbps ve fiyatı nedir ?Turktelekom da ben sıkıntı yaşamadım hiç
Fibernet, 50/5 net hızı, bölge tire/izmir vefiyat 97.50 eski aboneyim.Hepsine baktım fiyatlar hep pahalı 3 gündür internet internet internet hanım benden bıktı yeter artık çek birini diyo
Fiber mi ? kaç mbps ve fiyatı nedir ?
Ovv çok kötü ya. Fiyatlar pahalı 35 falan alamam ben daş çatlasa 24 alırım. Teşekkürler bilgi için
Bekliyorum
Eskiler çok şanslı ya şimdi nerde o fiyatlar başkası da 100 mbps ye 85 tl vermiş 2 sene önce. Yeni zamda geliyor bi kaç haftaya biz ne yapcaz bilmiyomFibernet, 50/5 net hızı, bölge tire/izmir vefiyat 97.50 eski aboneyim.
ben türktelekoma bu konuda hiç güvenmiyorum adamlar ücretsiz diyor başta sonra ekipler kafalarına göre iş yapıyor. ek ücret isteyen bile olduTahhütde ücretsiz kurulum yazıyor. Ama kısmi bağlantı ücreti alacaklarmış fiyat söylemediler.
Eskiler çok şanslı ya şimdi nerde o fiyatlar başkası da 100 mbps ye 85 tl vermiş 2 sene önce. Yeni zamda geliyor bi kaç haftaya biz ne yapcaz bilmiyom
110 TLFiber fiyatlarını görünce de medeniyet diyemiyorum...
Fiber binaya kadar gelicekmiş o şekilde olursa daha üstü alırım diye düşünüyorum. Ayrıca 100 metre olacakmış saha dolabıyla aram. Yeni yapıyorlar umarım dedikleri yere yaparlar.
Türk telekomun fiyatları çok pahalı türk telekomdan almak istemiyorum ama sırf daireye kabloyu ücretsiz çeksinler diye taahhüt vericem. Gönül ister 100 mbps çekmek ama fiyatlar aşırı pahalı. Benim 85 tl yi geçesim yok.
Okumadın galiba daha 2 ayrı ekip gelicek çekmek için.
Fiyat nedir ?
Sadece eskiler şanslı değil, önemli olan alt yapı meselesi.
Alt yapın olsa TurkNet ile çok rahata ereceksin ama yok malesef.
İlçede ki evde 75Mbps VDSL var [ 72 Down. 4 Up. veriyor ortalama ] 85 ₺.
Merkezde ki eve 35Mbps VDSL bağlatıyorum şuan [ Bir kaç güne bağlanacak ] 75 ₺
Dosyaların ulaşmasını bekliyorum, dosyalar ulaştığı gibi anında bağlanıyor evde tesisat olduğu için.
Daireye kablo çektiler mi yoksa varolan üzerinden mi yaptılar çektilerse kaç para ödedin ilk ay faturasını ?
Fiber dedik sevindik şimdi hiç çektiresim kalmadı .s Herkes bunu yavaş yavaş yaşayacak...
Çektirirken kaç para ödedin ilk ay faturasını ?
Hizmet alamazsın dediler ?Fiber paketler yerine VDSL paketlere bakabilirsin.
Fiyat olarak daha ekonomik.
Hizmet alamazsın dediler ?
Sadece fiber alırsın dediler ?
Alınabiliyor mu ? Mümkün mü ?
VDSL bakır kablo değil mi ?Eğer şuanda oturduğun yerde fiber hat var ise VDSL'de kullanabilirsin.
Evi yeni aldım zaten kablo çekiliydi gelip modemi kurup gittiler sadece, normalde daha pahalı kullandığım paket yeni abone olduğum için birkaç şeyden faydalandık güya ama aşırı memnunum şuanlık hiçbir sıkıntı yok hatta 100mpbs geçsemmi diye düşünüyorumFiber dedik sevindik şimdi hiç çektiresim kalmadı .s Herkes bunu yavaş yavaş yaşayacak...
Daireye kablo çektiler mi yoksa varolan üzerinden mi yaptılar çektilerse kaç para ödedin ilk ay faturasını ?