XS
Süper Üye
dediğin şey doğrudur katılıyorum ama bazen istemeden hiç beklemediğin şekilde oluyor.Herşeyi daha önceden düşünerek her zaman pc'den bağımsız bir depolama cihazı kullanmak qerekli ve her dosyayı indirmeden önce taratmak'da fayda var.
dediğin şey doğrudur katılıyorum ama bazen istemeden hiç beklemediğin şekilde oluyor.
ben antivirüs kulanmıyorum pc ağırlaştırdığı için ve aile bireyleri de pc başına geçebiliyor benim pcye fidye virüsü bulaşmıştı ne yapacağımı bilmiyordum bakmadığım yabancı siteler forumlar kalmadı bu Crypto Sheriff web sitesini bulana kadar. umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ve ihtiyacı olanlara da yardımcı olur.
Ben büyük bir şirketin bilgi işlem sorumlusuyum bir çalışan bilgisayarına windows 7 menüsü ayarlamak için windows 10 sistemine ***** yaptı şirket bilgileri tehlikeye girecekti kendi geliştirdiğimiz yazılım engel olmasa bu çalışan arkadaş hayatı boyunca ödeyemeyeceği bir tazminata mahkum olacaktı. normalde şirketlerde belirli alanlar dışında erişim yasak bu zeki arkadaşımız usb içerisinde getiriyor birde yani amaçları ne anlamıyorum varsa bir sorunun ilgili kişilere sorun buradan meraklı arkadaşlara sesleniyorum kafanıza göre crackler ile uğraşmayın özellikle şirket bilgisayarlarını kullananlar aman dikkat edin internet o kadar bildiğiniz kadar tehlikeli değil. ÇOK DAHA TEHLİKELİ hayal bile edemezsiniz haberiniz olsun.dediğin şey doğrudur katılıyorum ama bazen istemeden hiç beklemediğin şekilde oluyor.
ben antivirüs kulanmıyorum pc ağırlaştırdığı için ve aile bireyleri de pc başına geçebiliyor benim pcye fidye virüsü bulaşmıştı ne yapacağımı bilmiyordum bakmadığım yabancı siteler forumlar kalmadı bu Crypto Sheriff web sitesini bulana kadar. umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ve ihtiyacı olanlara da yardımcı olur.
uyarın için teşekkürler dediğin gibi olduTeşekkürler.
Konu başlığını yardım yerine kurtulma yöntemi vs şeklinde değiştirirsen güzel olabilir..
Ben büyük bir şirketin bilgi işlem sorumlusuyum bir çalışan bilgisayarına windows 7 menüsü ayarlamak için windows 10 sistemine ***** yaptı şirket bilgileri tehlikeye girecekti kendi geliştirdiğimiz yazılım engel olmasa bu çalışan arkadaş hayatı boyunca ödeyemeyeceği bir tazminata mahkum olacaktı. normalde şirketlerde belirli alanlar dışında erişim yasak bu zeki arkadaşımız usb içerisinde getiriyor birde yani amaçları ne anlamıyorum varsa bir sorunun ilgili kişilere sorun buradan meraklı arkadaşlara sesleniyorum kafanıza göre crackler ile uğraşmayın özellikle şirket bilgisayarlarını kullananlar aman dikkat edin internet o kadar bildiğiniz kadar tehlikeli değil. ÇOK DAHA TEHLİKELİ hayal bile edemezsiniz haberiniz olsun.
Öncelikle bu lanet virüsten kurtulduğun için sevindim. Çözümsüz hiçbirşey yoktur hele bu konu bilgisayar konusu ise. Bu virüsleri şifreyenler de bir insan elbet bir açık bırakır siteye girip bir bak derim belki senin pc de olan virüs uzantısını görebilirsin şifreleri kırılan uzantılar listesindebenim şirkette başıma gelmişti sadece muhasebenin kayıtlı olduğu dosyayı gönderdim dedim ki bunu aç güven olarak sonra bütün windows u ödeyip açtırıcam dedim dosyayı açtıktan sonra formatlayıp muhasebe programını yükleyip kurtardığım klasörü kurup devam ettim tek önemli olan şey buydu kişiye göre değişir ama çözümü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?