FIFA 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 / Windows 8.1 / Windows 10[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Intel Core i3-550 3.2GHz ya da Phenom II X3 715[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]4[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif] [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Harddisk Alanı: 50[/FONT] GB
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: [/FONT]NVIDIA GeForce GTX 460 768MB ya da Radeon HD 5770 1024MB
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT]DX 11[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif] [/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: [/FONT]Win 8 64 ya da daha üst bir versiyon
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci: Core i5-2550K 3.4GHz ya da FX-8120 ve ya daha üst bir model [/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]:[/FONT] 8 GB
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Harddisk Alanı: [/FONT]50[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif] [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: GeForce GTX 570 ya da Radeon HD 6970 ve ya daha üst bir model[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT]DX 11[/FONT]

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ObirBilinmeyen' Alıntı:
barkintfn' Alıntı:
Zaten böle bir konu var

ben sitede yeniyim bir şey sorcam konuyu nasıl duzenliyoruz konu adını filan

Sağ altta düzle kısmı var oradan gelişmiş düzenlemeye tıkla konunun başlığını ve içeriğini değiştirebilirsin kardeşim 
işine yaradıysa +1 REP i çok görmezsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...