Süper Üye
beyler fifayı en düşük ayarlarda oynarsam kasar mı(sistemim 4 gb ram 3.10 ghz 64 bit işlemci intel i3 2100 cpu derecem 5.5 nasıl çalışırmı en düşük ayarlarda)
Kaldırabilir. Dene bence.ekran kartı geforce gt 420
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteden inceleyebilirsin pcnin kaldırıp kaldırmadığını.
nasıll anlamadım açarmısınO sistemin çöp olduğunu biliyorsun dimi ? minimumda kaldırmayacak oyunları ultrada açan oyunlar bulunuyor.
nasıll anlamadım açarmısın
saolHer sistem her oyunu "uyumsuzluk" yapmadığı sürece açar. İster gt 210 ister gtx 1080 olsun oyun açılır sadece fps farkı olur. R7 240 2 gb ile ac origin oynadım ben, 15 fps sabitti ve düşük olsada gayet zevk aldım, o sistem ile 2017 yi oynayabilirsin diye düşünüyorum maç oyunlarına pek ilgim yoktur fakat oyun geçen yıl çıktığı için kaldıracağını düşünüyorum r7 ve gt 420 neredeyse eşit
ama benim bil 5 yıllıkHer sistem her oyunu "uyumsuzluk" yapmadığı sürece açar. İster gt 210 ister gtx 1080 olsun oyun açılır sadece fps farkı olur. R7 240 2 gb ile ac origin oynadım ben, 15 fps sabitti ve düşük olsada gayet zevk aldım, o sistem ile 2017 yi oynayabilirsin diye düşünüyorum maç oyunlarına pek ilgim yoktur fakat oyun geçen yıl çıktığı için kaldıracağını düşünüyorum r7 ve gt 420 neredeyse eşit
ama benim bil 5 yıllık