Çözüldü Fifa 22 drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Fifa 22 oynarken ayarlardan fpsi 60 a sabitliyorum ancak oyundayken fpsim 68 69 a kadar çıkıyor sabit olduğu halde bundan mıdır bilmiyorum ama takılmalar oluyor
fpsim sabitken bi anda aşırı akıcı bi anda değişik donmalar meydana geliyor bunu nasıl çözebilirim ?

Çözüm
fifanın ayarlarında vsync seçeneği yok
Hocam ekran kartı modelin ne bilmiyorum ama nvidiaysa nvidia denetim masasından oyunu özel olarak bulup ayarlarından vsync açabiliyorsun denemeni öneririm. MSAA açıksa kapatırsan oda performansı arttırır Fifa 22 bendede var ve bu şekilde oynuyorum bir sorun yaşamadım şahsen. Onun dışında bir fikrim yok umarım çözersin.
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fifanın ayarlarında vsync seçeneği yok
Hocam ekran kartı modelin ne bilmiyorum ama nvidiaysa nvidia denetim masasından oyunu özel olarak bulup ayarlarından vsync açabiliyorsun denemeni öneririm. MSAA açıksa kapatırsan oda performansı arttırır Fifa 22 bendede var ve bu şekilde oynuyorum bir sorun yaşamadım şahsen. Onun dışında bir fikrim yok umarım çözersin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Fps sabitlemeyi kapatsan belki droplar olmaz kanka bazı oyunlarda sabitleyince droplar oluyor

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Driverleri güncelle update varsa at arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat temp %temp% prefetch temizle yükselir bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka Steam üzerinden aldıysan Dosyaları Kontrol etme özelliğini kullanmanı tavsiye ederim birde
Oyun ayarlarından Tam ekran yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ekran kartının driver programı oluyor kardo ordan da ayarlarına baktın mı genelde oradada bir kaç ayar aktif veriyor direk kapatman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...