FIFA 23'deki skandal hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tüm oyunlarda hile vardır hile olmayan bir oyun yok fifa 23de açılması çok saçma olmuş ne gibi bir hile olabilir?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar bugün FIFA 23'te bir olayla karşılaştım maalesef ki kayıt alamadım, fakat internette benzer bir olaya denk geldim, fikri olmayanlar için kısa bir önsöz yazayım, EA'in senelik en çok gelir ettiği oyun olan FIFA'nın Ultimate Team modunu bilirsiniz. Geçtiğimiz senelerde oyuna giriş yaptığımda herhangi bir anticheat ibaresi görmüyordum fakat söylentilerle hile olduğunu biliyordum. Videodan görüldüğü üzere hileyi yapan kişi sanırım hileyi satmak için discorddan yayın açmış. Bu sene bu videoyu görene kadar FIFA'da hile yapılmasının pek mümkün olmadığını sanıyordum fakat şaşkın haldeyim, videoda gördüğünüz gibi adamın verdiği talimatla rakip kaleye gidip rakiple olan bağlantı kesiliyor bu da galibiyet almasını sağlıyor. Her online oyunda hile yapılabileceğini düşünüyordum ama bu kadar da bariz bir şey nasıl banlanılmaz anlam veremiyorum. Umarım bir fikri olan vardır ve biraz aydınlatabilir, iyi forumlar.

Bu kadar fazla para kırdıkları bi oyunda direk win hilesi çıkması baya kötü

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Olum fifada hile mi açılır gözünüzü seveyim yapmayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
fifa zaten herneyse işi aceleye getırıyor ek guncellemeyle cözerız dıye boyle olması normal hocam zaten oyun tam hlını alana kadar fıfa 24 cıkar gercı bu son fıfa adı degıscek ama :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
FİFA 23 Hangi anticheat programını kullanıyordu bilen arkadaşlar var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...