FIFA oynamak için hangi Gamepad?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Benim eskiden XBox One S kolum vardı, XBox One oynamadığım için konsolla beraber sattım kolu. Şimdi pcye fifa21 indirdim ve oynayacak klavyedeen başka da birşey yok.
Klavyeyle de biliyorsunuz ki FIFA'nın tadı çıkmıyor oyun b*k oluyor.

İnternette Xbox 360 kolu bana daha ucuz geldi.
Xbox One S en ucuz 800tlye bulabildim. Ki bu da çok pahalı bir fiyat.
XBox 360 kolunu da 229tlye buldum.

Şimdi, aralarında çok fark yoksa tabii ki Xbox 360 kolu alınır. Aralarında ki farklar neler? İkiside kablosuz ve bildiğim kadarıyla PC ile uyumlu. Ucuz olsa zaten her türlü One S kolu alırım. Fakat pahalı.
Daha ucuz olan XBox 360'ın daha ucuz olma sebebi nedir? Ve ne gibi eksileri var.

Ayrıca benim oynadığım XBox One koluna benzemen bi tane dundik görünümlü bir Xbox One kolu buldum. Heryer o koldan satıyor ve daha ucuz. Onun linki de aşağıda.

Ek olarakta Monster'dan bulduğum PC Uyumlu Pusat Joystick var. Kullandığım laptop monsterdan. Tahminen Xbox 360 joystick ile monster joystick arasında tercih yapmam gerekecek? Siz hangisini önerirsiniz, veya benim bahsetmediğim önerdiğin bir kol var mıdır?

XBox 360 GamePad Ürünü:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Dundik Görünümlü XBox One Kolu:

Monster Pusat Pro Blueetoth GamePad:

XBOX 360 GAMEPAD 217TL
DUNDİK GÖRÜNÜMLÜ XBOX ONE KOLU 244TL
MONSTER PUSAT PRO BLUETOOTH GAMEPAD 269TL

- XBox one s koluda 800 telecik

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
XBOX 360 GAMEPAD 217TL bunu AL çok memnunum kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Monster pusatı gönül rahatlığıyla alabilirsin kendim bizzat kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
fifa için xbox kolu tavsiye ederim joysticklerden biri sol üstte olduğu için daha ergonomik

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fifa oynarken benim kullandığım kontroller f310 ancak yukarıda bulunan 3 seçenekten benim sana önerim 360 oyun kontrolüdür hem fiyatı iyi hem de oyuna uygun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Monster pusatı gönül rahatlığıyla alabilirsin kendim bizzat kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar
daha önce xbox one s kolu kullandığım için bir joystickin sol üstte diğerinin sağ altta olmasına alıştım. Eğer alırsam ikisi yan yana olunca alışabilir miyim diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

XBOX 360 GAMEPAD 217TL bunu AL çok memnunum kullanıyorum
XBOX360 gamepad ile one arasında fark var mı ? Biri 800tl diğeri 260tl. Aralarında görsel olarak pek bi fark yok sadece 360 gamepadi bir tık küçük boyutta. Fakat bu da araya 540tllik bir fark eklemez diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

fifa oynarken benim kullandığım kontroller f310 ancak yukarıda bulunan 3 seçenekten benim sana önerim 360 oyun kontrolüdür hem fiyatı iyi hem de oyuna uygun
dostum f310 controllera baktım fiyatı neredeyse 360 ile aynı. Dış görünüşü yyani yapısı gözüme biraz tuhaf geldi. İki joystick yan yana olunca rahat oluyor mu? Birde ele küçük geliyor mu boyutu one s ile aynı mıdır

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
klavye daha güzel olur ama kol ile oynayadanda var sen bılırsın kol oynıcaksan logıtech al bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
XBox 360 GamePad derim ileri zamanlarda fifa dışında başka oyunlarda oynarsanız şu oyunda gamepad gözükmüyor veya çalışmıyor gibi derdiniz olmaz xbox 360 gamepad tüm oyunları destekliyor monster için aynı şeyi söyleyemem bazı insanların bu konuda sıkıntısı varmış tabi ne kadarı doğru bilemem benim elimde hem xbox 360 gamepad hem dualshock 3 hem dualshock 4 var pc için kullandıklarım ama xbox 360 gamepad her zaman bana daha iyi geliyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Monster'ın joystickini aldım fiyatı diğerlerine göre uygun ve iyi ki de almışım alacak olan merak eden varsa monsterdan alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...