Onaylı Üye
Fifa yı başlatıyorum eaanticheat doluyor ama oyun açılmıyor 10-15 sonra ea in sayfasına atıyor sorun nedir
O zaman EA destek ekibine yazmanızı öneririm ;onuda denedim anticheat doluyo 5-10 sn sonra ea uygulamasına atıyor
3 kere silip yükledim yine aynısı oluyorfifa 23 herkezde acılıyor sılıp ıne yukle
youtube daaki her şeyi denedim yine olmadı yine olmadıbelki denemişsindir ama yine de you tubeye bak istersen
denedim hepsini oda olmadıbenim arkadasımda da acılmıordu sorun aynımı bilmiyorum da yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi
youtubede videosu yok mu ?denedim hepsini oda olmadı
Hocam yazdıklarımı deneyin.denedim hepsini oda olmadı
videodakileri denedim bios tan dediğnizi de yaptım yine olmadı fifa pişmanlık valla
Üstteki videoyu dener misiniz? Aklımdaki tüm çözümleri listelemiş, ayrıca hiçbirisi olmaz ise BIOS'dan Secure Boot'u açmayı deneyin bende sorun öyle çözülmüştü.
olanları denedim yine olmuyor yine olmuyoryoutubede videosu yok mu ?
hangi dosya bulamadımknk oyun dosyalarında open kısmı olcak o false dır true olarak değiş kaydet bida dene
fotmatta attım 3 kere silip yükledim yine olmadıformat at duzelır yada komple kaldır bır daha yukle
yaptım oda olmadıBIOS'dan Secure Boot'u aç sonra tekrar dene.
onuda denedim anticheat doluyo 5-10 sn sonra ea uygulamasına atıyorFarklı bir hesap ile deneme şansınız var mı acaba?
O zaman EA destek ekibine yazmanızı öneririm ;onuda denedim anticheat doluyo 5-10 sn sonra ea uygulamasına atıyor