Uzman Üye
Monster Huma H5 V1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 500GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir BilgisayarMerhaba 31k bütçe ile 2 sene sonra monster tulpar t7 almayı düşünüyorum bilgisayar istemiyorum ve teknik detaylardan anlamıyorum bu konuyu bilen yani sistemlerden anlayan biri bu laptopdan daha iyisi var mı bilen var mı ?
Merhaba 31k bütçe ile 2 sene sonra monster tulpar t7 almayı düşünüyorum bilgisayar istemiyorum ve teknik detaylardan anlamıyorum bu konuyu bilen yani sistemlerden anlayan biri bu laptopdan daha iyisi var mı bilen var mı ?
Huma serisi oyun içinde kullanabilir mi ben oyun kaldırmaz diye sanıyordum sadece iş için saniyodumMonster Huma H5 V1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 500GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Bunu al bence çok iyi kuzneim kullanıyor
masaüstü istememin sebebi annem babam emekli olacak ve ben üniversiteye başlayacağım ve bağlı biryere kalmak çok iç açan birşey değil açıkçası.Şöyle söyleyim Ben Masaüstü pcleri Tercih ederim
o parayla Unlost gibi iyi oyuncular ve yayıncılar kasa ile alakalı youtubede videolar paylaşıyor bakabilrisin
Kuzenim kullanıyor oyunlar hiç kasmıyor çok rahat csgo da 144 fps i varHuma serisi oyun içinde kullanabilir mi ben oyun kaldırmaz diye sanıyordum sadece iş için saniyodum
anlıyorum peki iyi şanslarmasaüstü istememin sebebi annem babam emekli olacak ve ben üniversiteye başlayacağım ve bağlı biryere kalmak çok iç açan birşey değil açıkçası.
Bence bunu al çok iyi bendede varMonster Huma H5 V1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 500GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Bunu al bence çok iyi kuzneim kullanıyor
Merhabalar OyuncuDogi;Merhaba 31k bütçe ile 2 sene sonra monster tulpar t7 almayı düşünüyorum bilgisayar istemiyorum ve teknik detaylardan anlamıyorum bu konuyu bilen yani sistemlerden anlayan biri bu laptopdan daha iyisi var mı bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?