Monster Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Gaming Laptop alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linke basabilirsiniz. Bu laptopu almayı düşündüm fakat aklıma bir şey takıldı işlemcisi 11. nesil yani RTX 3070 ile iyi gider mi diye uyumlu olur mu diye aklıma takıldı pek anlamıyorum bilgilendirebilecek var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dar boğaz olmaz fakat. monster serisi ısınınca patates olan bi laptop. eğer kulaklığınızda ses engelleyici yoksa vve pc ısınırsa turbo fanı acmanız gerek. acarsanızda f16 ya dönüsüyor resmen laptop.

genel olarak alınır. fakat dediğim gibi ısınınca turbo fanı acman lazım

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
soğutucu alsam fark eder mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum eğer sürekli şehirlerarası yolculuk yapmıyorsan kesinlikle dizüstü tavsiye etmiyorum bu laptopa ayıracağın bütçeyle 10 yıllık bir masaüstü bilgisayar dizebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çok iyi özelliklere sahip fakat oyun için oyuncu latop almak yerine kasa alın inanın bana ısı sorunları yaşarsanız 1000 tl lik laptopa dönüşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga bendede t5 20.v3 var çok iyi hiçbir oyunda kasma donma fln olmuo ama asus ya da msı al bence
onlar daha iyi haberin olsun kimi zaman donup rrrrrrrrr sesi yapıo sölim ben

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
monster pişmanlıktır, illa laptop alcaksan farklı markalara bakmanı önerriim öömrü kısa oluyyor monsterin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bide ısınma fln demişler ısınma garkettirmiyor soğukkende aynı sıcakkende turbo fan fln var kulaklık takında duyulmuoyur :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum performans olarak çok iyi bir bilgisayar diyebilirim fakat ısınınca Turbo fanlar RTX'i soğutmak için yetişemiyor soğutucum yoksa sıkıntı olur.
3070'i her oyunu açar 2K ya yakın bir görüntü performansı verir ne oyun olursa olsun.
Monster ömür boyu garantisinin yanı sıra bu dezavantajlarını da düşün derim.
Bende 3070'li laptop kullandım MSI, Casper ve Lenovo'dan daha çok ısınıyor alt kapak alüminyum plaka olduğu için.
Aynı fiyata 3080 Ti Casper bilgisayarlar var hem 3080 Ti hem de 16 GB RTX ekran kartı var adamlar 16 GB ekran kartı koymuş PC'ye Monster malzemeden çalıyor artık.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum bende rtx 3060 lı msi laptop var o bile ısınınca patates oluyor ise monsterı düşünemiyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kankam bende aynı modeli alacaktım. Daha yeni excalibur aldım aynı özelliklerde hemen hemen. Arkadaşların demesi gibi ısınma problemleri olabiliyor. Bu bir sorun çıkarmadı bana ısınması vs. Turbo fanı açtığında kulaklıksız oyun oynama şansın yok ses kasma gibi. Ama alırsan pişman olmazsın. Bugün almazsan yarın bu fiyata yine alamıyacaksın yine pişman olacaksın. Arkadaşlarda demiş çok seyehat etmiyorsan masaüstü diz diye. Benim fikrim bugün almazsan yarın almadıgın ıcın pişman olucaksın. al gitsin :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum bende rtx 3060 lı msi laptop var o bile ısınınca patates oluyor ise monsterı düşünemiyorum
en basitinden 1080p gta 5 aç bilgisayar uçak gibi oluyor normalde 50-55 derece olması gereken ekran kartı 60-70'e çıkıyor.
Bir de battlefield v yada 1 gibi yüksek grafikli oyunlarda denesek bilgisayarın turbo fanları uçacak neredeyse
evde yerin varsa 4 fanlı rtx li pc toplamak daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga monster ın soğutması baya iyi oluyo arkadaşta var sorunsuz kullanıyo, bide vakumlu bi soğutucu var almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
laptop'lar çok ısınıyor bir daha düşün

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum monster müşteri hizmetleri ve destek olarak çok üst düzey bir firma, şarjım patladı 3 yıl önce aldığım laptop garantisi bitikti yenisini verelim dediler ssd bozuldu yeni ssd takıp yolladılar için o konuda rahat olabilir yani bence monster al

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güzel bilgisayar ama güncel kurdan dolayı fiyatı pahalı biraz

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
önerim güzel bir bilgisayar bende var şuan ve gram kasma yok hiç bir oyunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...