Uzman Üye
harbi düzgün fıkra yazın da gülek copy paste serbest 
Bunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tıkadamın biri tek ta*aklıymış uçağa binmiş, uçak bozulmuş ve uçakta 100 yolcu 99 paraşüt var.
herkes paraşütü kapmış ama 1 paraşüt için 2 kişi kavga ediyomuş ben alcam, hayır ben alcam diye.
tek ta*aklı adam demişti ikimizin ta*ak sayısının toplamı çiftse sen al, tekse ben alayım.
adam kazanacağını bilerek çıkartmış al sana tek ta*ak demiş karşıdaki gülerek çıkarıp al sana 3 ta*ak demiş.
(saçma ama yazdım bi kalbinizi alırım)
adam üşenmeden yazmış bi likeyi hak ettiBunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tık![]()
az eğlendirem dedimBunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tık![]()
yaşlanmışım aklıma gelmiyor yaw eskiden neler vardı hele yaadam üşenmeden yazmış bi likeyi hak etti![]()
güzelmiş eline sağlıkcopy paste
Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider.
Müdür sorar, "Oğlum adın ne?"
Çocuk: Memehmet yayayayakut
Müdür: Oglum kekeme misin sen?
Çocuk: Hayır hocam, babam kekemeydi nüfus memuru da o... çocuguymuş.
I'll be back soonДавайте смеяться меньше летом анекдотов, которые вы найдете смешными : Д
bro turkish yaz anlamıyorum her yabancı benim konuya yazıyor ewqewqI'll be back soon
copy paste
Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider.
Müdür sorar, "Oğlum adın ne?"
Çocuk: Memehmet yayayayakut
Müdür: Oglum kekeme misin sen?
Çocuk: Hayır hocam, babam kekemeydi nüfus memuru da o... çocuguymuş.
ilk kez gördüm ama güzelmiş cidden![]()
![]()
![]()
biliyorum bunu çok iyi
nicelerini buldum ama küfürlü çok ban yememek için duruyorumilk kez gördüm ama güzelmiş cidden![]()
fıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolunicelerini buldum ama küfürlü çok ban yememek için duruyorum![]()
valla öyle küfürsüz güzel olmaz zatenfıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolu
ANLATIN DA GÜLELİM O ZAMANfıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolu
buldum kardeşim eyvallahnamı kemal le ilgili olanlar iyi kanka fikrayla ilgili bi site var ordan bak