Uzman Üye
Bunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tıkadamın biri tek ta*aklıymış uçağa binmiş, uçak bozulmuş ve uçakta 100 yolcu 99 paraşüt var.
herkes paraşütü kapmış ama 1 paraşüt için 2 kişi kavga ediyomuş ben alcam, hayır ben alcam diye.
tek ta*aklı adam demişti ikimizin ta*ak sayısının toplamı çiftse sen al, tekse ben alayım.
adam kazanacağını bilerek çıkartmış al sana tek ta*ak demiş karşıdaki gülerek çıkarıp al sana 3 ta*ak demiş.
(saçma ama yazdım bi kalbinizi alırım)
adam üşenmeden yazmış bi likeyi hak ettiBunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tık
az eğlendirem dedimBunu ben yazacaktın reis üşenmdim bir tık
yaşlanmışım aklıma gelmiyor yaw eskiden neler vardı hele yaadam üşenmeden yazmış bi likeyi hak etti
güzelmiş eline sağlıkcopy paste
Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider.
Müdür sorar, "Oğlum adın ne?"
Çocuk: Memehmet yayayayakut
Müdür: Oglum kekeme misin sen?
Çocuk: Hayır hocam, babam kekemeydi nüfus memuru da o... çocuguymuş.
I'll be back soonДавайте смеяться меньше летом анекдотов, которые вы найдете смешными : Д
bro turkish yaz anlamıyorum her yabancı benim konuya yazıyor ewqewqI'll be back soon
copy paste
Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider.
Müdür sorar, "Oğlum adın ne?"
Çocuk: Memehmet yayayayakut
Müdür: Oglum kekeme misin sen?
Çocuk: Hayır hocam, babam kekemeydi nüfus memuru da o... çocuguymuş.
ilk kez gördüm ama güzelmiş ciddenbiliyorum bunu çok iyi
nicelerini buldum ama küfürlü çok ban yememek için duruyorumilk kez gördüm ama güzelmiş cidden
fıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolunicelerini buldum ama küfürlü çok ban yememek için duruyorum
valla öyle küfürsüz güzel olmaz zatenfıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolu
ANLATIN DA GÜLELİM O ZAMANfıkraların çoğu temel reisden oluşuyor genellikle hepsi küfürlü ve argolu
buldum kardeşim eyvallahnamı kemal le ilgili olanlar iyi kanka fikrayla ilgili bi site var ordan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?