Fıkraya Gülmemek Elde Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alıntıdır!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]​
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Ahmet Hıyar[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Ahmet Hıyar isminde bir adam varmış. Mahkemeye ismini değiştirmek için başvurmuş. Hakim adama sormuş:
– Beyefendi isminiz nedir? Adam cevap vermiş :
– İsmim Ahmet Hıyar demiş. Hakim evet isminizi değiştirmekte haklısınız demiş. Yeni isminiz ne olsun demiş. Adam cevap vermiş :
– Mehmet Hıyar olsun efendim :)[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Temiz Sürücü[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. Karşıdan gelen Temel ile Fadime’ yi gören komiser, hemen arabayı [/FONT]hemen arabayı [/FONT]durdurmuş. İkisini de emniyet kemeri takmış olarak görünce:[/FONT]
[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Beyefendi bugün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 Türk Lirası ödül veriyoruz. Ama merak ettik, bu parayla ne yapacaksınız? Temel sevinçle cevap vermiş[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Ne mi yapacağum. Hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum demiş. Polis :[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Ne ne ehliyetiniz yok mu, demiş komiser. Fadime olayı toparlamak için:[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Kusura bakmayın memur bey, temel içince ne dediğini bilmez, der. Komiser daha da şaşkınlıkla:[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Ne bir de içkili misiniz, diye bağırır. Arkadan yaşlı adam öne atılır ve :[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Ben demuş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. Komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdris de koşa koşa gelerek.[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]– Ne oldi,geçtuk mi sınırı daaa :)[/FONT][/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Şerefsiz Kedi[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adamın birinin evine bir kedi musallat olmuş. Adam ne yaptıysa kediyi evden uzaklaştıramamış. Bunun üzerine kediyi alıp uzak bir yere götürmeye karar vermiş. Kediyi götürmüş götürmesine ama 5 saat sonra kedi geri gelmiş. Bunun üzerine adam daha uzak bir yere götürmüş kediyi. Kedi bu sefer geç te olsa 7-8 saat sonra çıkagelmiş. Adam iyice sinirlenmiş. Almış kediyi mesafesi uzak, yolları karmakarışık bir yere götürmüş ve bırakmış. Fakat bu sefer dönüş yolunda kendisi kaybolmuş. Bunun üzerine adam evi aramış ve karısına sormuş.
– Hanım kedi eve geldi mi?
– Geldi bey, çok oldu sen nerelerdesin?
– Söyle o şerefsize gelsin beni alsın :)[/FONT]
[/FONT]

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
4 KERE HEPSINI OKUDUM KOMIKMIS.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Hepsini Okudum şerefsiz kedi iyimş :D

Üye
9 HİZMET YILI
Ne kadardağ komiğğkh heuhue :DD şakasına diyom güzel olmuş :DD bu arada forumda böyle şeyler yazmak serbestmi ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
güzeldi ama imzan beninkine çoook benziyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...