Film arıyorum adını bulmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kahraman Pelerin takmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi tane film vardı instada karsıma cıkmıstı kesfette bi tane kadını odaya hapsediyolar kadın 60 saniyede odadan kacmaya calısıyor süre dolunca kadın resetlenir gibi yeniden doğuyo tekrar kacmaya calısıyor adını bulabilcek varmı cok aradım bulamadım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kimin oynadıgını falan sölesen daha kolay olurdu kanka bulmamız

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
boyle bi dizi hatırlıyorum netflixte fılm olduguna emınmısın ?
kanka hic bilmiyorum dizide olabilir filmde ama film diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte o hatırladıgın dizinin ismini verebilirsen güzel olur onada bi bakarım belki o cıkar aradıgım

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka chatgpt'ye arattım
  1. "Room" (2015): Bu film, hapsedilen bir kadın ve onun oğlu arasındaki etkileyici bir hikayeyi anlatıyor. Kadın, yıllarca bir odada hapsedilir ve oğluyla birlikte kaçma planları yapar.
  2. "Panic Room" (2002): Jodie Foster'ın başrolde olduğu bu gerilim filmi, genç bir kadın ve kızının, evlerinde bir hırsız tarafından hapsedilmesini konu alıyor. İkili, evin güvenli bir odasına sığınırken, hırsızlarla mücadele etmeye çalışır.
  3. "10 Cloverfield Lane" (2016): Bu filmde, genç bir kadın bir adam tarafından yeraltı bir sığınağında hapsedilir. Adam, dışarıdaki dünyanın tehlikeli olduğunu iddia eder. Kadın, gerçekleri öğrenmeye ve kaçmaya çalışır.
  4. "Don't Breathe" (2016): Bu gerilim filmi, üç hırsızın, bir kör adamın evine girdikten sonra hapsolmasıyla başlar. Ancak, kör adam beklenenden daha tehlikeli ve acımasız çıkar, bu da hırsızların kaçma mücadelesini zorlaştırır.
  5. "Gerald's Game" (2017): Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan bu filmde, bir kadın, eşiyle geçirdiği bir hafta sonu kaçamağında, kelepçelenip hapsedilir. Yalnız kalan kadın, hem fiziksel hem de zihinsel olarak hayatta kalma mücadelesi verir.
  6. "The Invisible Guest" (2016): Bu İspanyol gerilim filmi, bir adamın cinayet suçlamasıyla hapsedildiği oda temel alınır. Adam, sınırlı bir süre içinde gerçekleri ortaya çıkarmak ve masum olduğunu kanıtlamak için zorlu bir mücadele verir.

hiç senin anlattığın türde birşey yok, yani 60 saniyede ölüp tekrar resetlenmesi saflokaskfa umarım bulursun

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Chat GPT'ye sordum, şöyle cevap verdi;
Evet, bahsettiğiniz film 2014 yapımı olan "Time Lapse" adlı bir bilim kurgu gerilim filmidir. Filmde üç arkadaş, komşularının ölümünden sonra evlerinde gizemli bir kamera bulur. Bu kamera, odanın tam karşısına odaklanmıştır ve her gün aynı saatte 60 saniyelik bir fotoğraf çeker. Ancak daha sonra keşfederler ki bu fotoğraflar, gelecekteki 24 saatlik olayların görüntülerini göstermektedir. Kadının kilitli olduğu odada, bu fotoğraflar ona 60 saniye sonrasının ne olacağını göstermekte ve kaçış denemesinde bulunmaktadır.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tom Cruise un oynadığı filme çok benziyor onunkinlere bakabilirsiniz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Time lapse veyahut the platform olabilir mi bunları hatırladım sadece gerçi the platform'da tam olarak öyle değildi ama belki o da olabilir diye düşündüm

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
netflix olduguna emin misin?

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Time Lapsev

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Time lapse veyahut the platform olabilir mi bunları hatırladım sadece gerçi the platform'da tam olarak öyle değildi ama belki o da olabilir diye düşündüm
yok hocam ya onlarda değil
Post automatically merged:

Chat GPT'ye sordum, şöyle cevap verdi;
Evet, bahsettiğiniz film 2014 yapımı olan "Time Lapse" adlı bir bilim kurgu gerilim filmidir. Filmde üç arkadaş, komşularının ölümünden sonra evlerinde gizemli bir kamera bulur. Bu kamera, odanın tam karşısına odaklanmıştır ve her gün aynı saatte 60 saniyelik bir fotoğraf çeker. Ancak daha sonra keşfederler ki bu fotoğraflar, gelecekteki 24 saatlik olayların görüntülerini göstermektedir. Kadının kilitli olduğu odada, bu fotoğraflar ona 60 saniye sonrasının ne olacağını göstermekte ve kaçış denemesinde bulunmaktadır.
yok hocam benim dediğim şeyde sadece bi kadın ve oda vardı bi tanede yatak 60 saniye içinde odadan kurtulmaya çalışıyor süre dolduğunda hafızası silinerek yeniden uyanıp kaçmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Üzgünüm, tarifinizden yola çıkarak hangi filmi kastettiğinizi belirlemek mümkün değil. Açıklamanız daha detaylı veya kesin bilgiler içeriyorsa, film adını bulmanıza yardımcı olabilirim. Örneğin, başrol oyuncusu, film türü, çekim yılı gibi ek bilgiler verirseniz daha fazla ipucu sağlayabilirim.
Post automatically merged:

İşte gpt araması:
Tüm Zamanların En Korkutucu 100 Filmi1 listesinde The Descent1 adlı bir film var. Bu filmde bir grup kadın mağarada mahsur kalıyor ve kana susamış yaratıklarla karşılaşıyorlar. Belki bu filmi arıyorsunuzdur.
O Odaya Film Çekiyor2 adlı bir haber var. Bu haberde Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi Kış Uykusu2 hakkında bilgiler veriliyor. Bu filmde bir otel odasında geçen dramatik olaylar anlatılıyor. Belki bu filmi arıyorsunuzdur.
Kadın3 adlı bir dizi var. Bu dizinin 60. bölümünde Sarp telefonu almaya çalışıyor3. Bu dizide bir kadının hayat mücadelesi anlatılıyor. Belki bu diziyi arıyorsunuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...