kanka hic hatırlamıyorum iste gördügüm ve aklımda kalan kısmını yazdım baska birsey bilmiyorumKimin oynadıgını falan sölesen daha kolay olurdu kanka bulmamız
kanka hic bilmiyorum dizide olabilir filmde ama film diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte o hatırladıgın dizinin ismini verebilirsen güzel olur onada bi bakarım belki o cıkar aradıgımboyle bi dizi hatırlıyorum netflixte fılm olduguna emınmısın ?
yok hocam ya onlarda değilTime lapse veyahut the platform olabilir mi bunları hatırladım sadece gerçi the platform'da tam olarak öyle değildi ama belki o da olabilir diye düşündüm
yok hocam benim dediğim şeyde sadece bi kadın ve oda vardı bi tanede yatak 60 saniye içinde odadan kurtulmaya çalışıyor süre dolduğunda hafızası silinerek yeniden uyanıp kaçmaya çalışıyorChat GPT'ye sordum, şöyle cevap verdi;
Evet, bahsettiğiniz film 2014 yapımı olan "Time Lapse" adlı bir bilim kurgu gerilim filmidir. Filmde üç arkadaş, komşularının ölümünden sonra evlerinde gizemli bir kamera bulur. Bu kamera, odanın tam karşısına odaklanmıştır ve her gün aynı saatte 60 saniyelik bir fotoğraf çeker. Ancak daha sonra keşfederler ki bu fotoğraflar, gelecekteki 24 saatlik olayların görüntülerini göstermektedir. Kadının kilitli olduğu odada, bu fotoğraflar ona 60 saniye sonrasının ne olacağını göstermekte ve kaçış denemesinde bulunmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?