farketmez aga aksiyon macera romantikNe tarz istediğini yazsaymışsın keşke ona göre yardımcı olurduk
var kanka sevdiklerinden salla bi kaç tane farketmezFİLM - The old GUARD
DİZİ - LUCİFER
netflixin varsa tarz söyle sana film önereyim şuan netflixteki dizi ve film klasmanında kalitelilerin %99unu izledim..
Dizi olarak Into the Dark'a bakmanı tavsiye ederimfarketmez aga aksiyon macera romantik
sağolasın aga bakacamDizi olarak Into the Dark'a bakmanı tavsiye ederim
Film olarakta Yıldızlara Doğru baya iyi bu ikisi
aksiyon maceragenelde ne tarz filmlerden hoşlanıyorsun
sağol kankam izlicemdizi olarak
elite
s*x education
vikings önerebilirim hepsi bence çok güzel
en güzel dediklerinden fırlat kankam bi kaç taneNe tarz seviyorsun mesela dostum ben aksiyon gerilim hayranıyım ona göre film öneririm sana
izledim onu kankamknk la cesde papel dizi çok iyi ben izledim sende izle yanlış yazmış ola bilrim
DİZİ - Sherlock - Dram - Gizem - Suç - IMDB 9.1var kanka sevdiklerinden salla bi kaç tane farketmez
Al sana film dostumsağol kankam izlicem
Post automatically merged:
en güzel dediklerinden fırlat kankam bi kaç tane
Post automatically merged:
izledim onu kankam
çoğunu izlemişim kanka zevklerimiz benziyorDİZİ - Sherlock - Dram - Gizem - Suç - IMDB 9.1
DİZİ - Stranger Things - Dram - Fantastik - Korku - IMDB 8.9
DİZİ - Dark - Suç - Dram - Gizem - Bilim kurgu - IMDB 8.6
DİZİ - Prison Break - Dram - Suç - Aksiyon - IMDB 8.4
DİZİ - La Case de Papel - Aksiyon - Suç - Gizem - IMDB 8.6
DİZİ - Lucifer - Suç - Dram - Fantastik - IMDB 8.2
DİZİ - The OA - Dram - Fantastik - Gizem - IMDB 7.8
DİZİ - You - Kitap uyarlaması - Gerilim - Suç - IMBD 7.8 (bu dizideki 2. sezonda giren kıza aşığım)
şuan dışardayım akşam eve geçince bakarım listeden yazarım madem öyle kafana göre seçersin aklıma gelenler bunlarçoğunu izlemişim kanka zevklerimiz benziyor![]()
İzlemediğim yoktur hepsini izledim çünküDİZİ - Sherlock - Dram - Gizem - Suç - IMDB 9.1
DİZİ - Stranger Things - Dram - Fantastik - Korku - IMDB 8.9
DİZİ - Dark - Suç - Dram - Gizem - Bilim kurgu - IMDB 8.6
DİZİ - Prison Break - Dram - Suç - Aksiyon - IMDB 8.4
DİZİ - La Case de Papel - Aksiyon - Suç - Gizem - IMDB 8.6
DİZİ - Lucifer - Suç - Dram - Fantastik - IMDB 8.2
DİZİ - The OA - Dram - Fantastik - Gizem - IMDB 7.8
DİZİ - You - Kitap uyarlaması - Gerilim - Suç - IMBD 7.8 (bu dizideki 2. sezonda giren kıza aşığım)
tamam kanka bekliyprumşuan dışardayım akşam eve geçince bakarım listeden yazarım madem öyle kafana göre seçersin aklıma gelenler bunlar
the rock a hayranım izlicemJumanji komedi ve macera filmi İnstagramdada en çok takipçiye sahip film ve wwe oyunucularından dwayne johnson bilinen adıyla THE ROCK'da yer alıyor.