Film ' e Karar Veremiyorsan İçeriye Gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle Herkes Film Gecesi veya Film İzlemek İstediğinde Karar Veremeyebilir. Ben Size Yardım Amaçlı Bir Kaç Film'i Sıralicam. (Yabancıdır ama Türkçe Çeviriyle Konuşuyolar... Anlatamadım ama Anladınız Siz :D)

Listemizin 1. Sırasında DEATH NOTE (ÖLÜM DEFTERİ) Vardır. Film de Az Çok Küfür İçerir. Küfür Sevmeyen Arkadaşlarımızın İzlememesi Tavsiye Edilir. (Az Küfür Çok Heycan)
Fragmanı - Tanıtımı:

Listemizin 2. Sırasında THE WALKİNG DEAD vardır. İzlemeyenler İçin Öneriyorum. Efsane Bir Film. 8 Sezondan Oluşmaktadır. The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.

Fragmanı - Tanıtımı (8. SEZON TANITIMIDIR):

Listemizin 3. Sırasında Escobar: Kayıp Cennet vardır.Ünlü Aktör Andrea Di Stefano, bu ilk yönetmenlik deneyiminde, örgütlü suçlara farklı bir bakış açısı getiriyor. Kayıp Cennet izleyiciyi, hafızalardan silinmeyecek, gerilimli, sırlarla dolu benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. Yirmi yıl önce ölen Pablo Escobar’ın (Benicio Del Toro) kokain imparatorluğu, onu tarihteki en zengin suçlulardan biri haline getirdi. Binlerce kişinin ölümünden sorumlu olmasına rağmen Escobar’ın yarattığı Robin Hood benzeri karakteri ve kısa politik kariyeri, kendisine Kolombiyalılar arasında bir halk kahramanı özelliği kazandırdı.
Fragman - Tanıtımı:

Evet Bu Kadardı. Bana 3 Ünden Hangisi Daha Güzel Diyorsanız Düşünmeden ÖLÜM DEFTERİ ( DEATH NOTE ) yi söylerim. İzlemediyseniz İzleyiniz... (NETFLİX ' den izlenir)

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Değişik.Teşekkürler.

Üye
8 HİZMET YILI
Hepsini izledim keşke hafızamdan bu filimler silinsede bidaha izlesem

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
The Walking Dead dedinmi akan sular durur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...