Onaylı Üye
"elite" müq film
Lucifer dizi ve 5. sezonu hala bekliyoruz henüz bir gelişme yok.lucifer
Post automatically merged:
lucifer morningstar
Elite dizi değilmiydi ya"elite" müq film
hiç sorma Lucifer Morningstarın karizmasını özledik ama gelmeme sebebinide söyliyim sana fiyat konusunda anlaşamamışlar yani Tom Ellise ile bi anlaşmazlık olmuş inşallah devamını getirirlerLucifer dizi ve 5. sezonu hala bekliyoruz henüz bir gelişme yok.
Aamir Khanın çoğu filmini izlemişimdir ama bunu izlememiştim teşekkürler öneri için bunuda listeye alıyorumPK -Amir Khan yönetmenliğinde muhteşem bir film.
Who am I tekrar izleyebilirsin izlediysen biraz önce 3. kez izledim![]()
kankam The walking dead hiç sevmiyorum inanki zerre zevk almıyorum ama teşekkürler önerin için illaki görüp bakan olucaktır burdan The walking dead fanların dan içten özürlerimi diliyorum ama benim gerçeklerimthe walkınkıng dead kaç sezon bılmıyorum ama uzun onada bakabılırsın
kankam önerilerin için teşekürler sende Who am ı diyorsun herkes Who am ı diyor şimdi izliycem jump street i izlemişitm How High ı ise merak etmedim değil ona da bakıcam biraz fazla birikti öneri ama daha iyi benim için zamanımız bol21 jump street 1-2
who am ı (şiddetle tavsiyem)
How High (kesinlikle ırçılık söylemi değildir lütfen yanlış anlamayın "renk değiştirmek isteyeceksiniz"
hahahahaha devam edicem 1. sezonun yarısında bırakmıştım peaky blinders ayrı bir güzel zaten ama ister istemez etkisinde kalabiliyorsun etrafta paltomu arıyorum sonrapeaky blinders izle çok güzel sürükleyici tadından yenmez
Men ın black 1 bi tık eskidi çok izledik zamanında artık yeni arayışlar içerisindeyim sorguluyacak tarzda bu arada Frued dizisine bakın derim arkadaşlar pişman olmıycağınız bi dizi başları yavaş gelebilirblack giyen adamalar 1
Teşekkürler önerin için kankam ama korku beni sarmıyor ya korku ve gerilim aşıkları beğenicektir amaSessiz Bir Yer Bi Bak Derim.