Arkadaşlar Önerdiğiniz Sağlam Filmler Varsa Yorumda Belirtin.Size Güveniyorum.Her Tür Film Olabilir.
23 Haz 2016 #1 P3RFC3T P Onaylı Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Önerdiğiniz Sağlam Filmler Varsa Yorumda Belirtin.Size Güveniyorum.Her Tür Film Olabilir.
23 Haz 2016 #2 KaanB K Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Lucy , Görünmez Çocuk , Limit Yok , Green Lantern Lucy:Beyninin kanallarını açan bir kadının hikayesi Görünmez Çocuk:Eski zamanlardaki mutant insanların oğullarından birinin güçlerini farketmesiyle gelen değişimi. Limit Yok:Hap sayesinde beyninin kanallarını açabilen bir adamın hikayesi Green Lantern:Bu efsane zaten öylesine yazdım biliyorsundur.
Lucy , Görünmez Çocuk , Limit Yok , Green Lantern Lucy:Beyninin kanallarını açan bir kadının hikayesi Görünmez Çocuk:Eski zamanlardaki mutant insanların oğullarından birinin güçlerini farketmesiyle gelen değişimi. Limit Yok:Hap sayesinde beyninin kanallarını açabilen bir adamın hikayesi Green Lantern:Bu efsane zaten öylesine yazdım biliyorsundur.
23 Haz 2016 #3 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Amerikan Pastası Serisi İzlemekten zevk alacaksın