Film önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Arınma Gecesi serileri var hatırladığım kadarıyla ailece izlenebilecek düzeyde.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Koruyucu (The Guardian) Hollywood yıldızı Kevin Costner oynuyor ve filmin sonunda öpüşme sahnesi var bunuda söyleyim sonlara dogru cover al dikkat et :D ayrıca filmi izlerken duygulanıp aglamıştım malum balık burcuyum :( benim için çok degerli bir film aksiyon ve dram karışımı şiddetle tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
evet ya harry potter bende şiddetle öneriyorum çok güzel
neden herkes harry potter öneriyor warner bros destekli bir film dogru filmin arkasındaki ekip tecrübeli ve büyük bir prodüksiyon ancak filmin seneryosu çok iyi degil ve filmi asıl gerçek anlamda güzel yapan şey Harry Potter , Hermione Granger , Ronald Bilius Weasley bu üç kişinin arasında geçen ilişkidir demek istiyorum (Harry Potter aslında kitapta gaymiş bunuda belirtmek istiyorum iyiki filmde böyle yapmamışlar irenç olurdu) şunuda eklemek istiyorum bu üç kişinin etrafında olan yan görevlerde filmin güzelligine katkı saglıyor ama bu yan görevler olmadan da olabilirdi ama iyikide olmamış böyle de güzel ayrıca şunuda söylemek istiyorum Harry Potter serisine örnek bir film yok o yüzden tabikide biz izleyicilerin gözünde bir numara olmayı başarıyor :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Marvel serisi izleyebilirsiniz ailece eğlenceli hoş bir seri hepsini izledim hatırladığım kadarıyla senin dediğin sahneler yok diye hatırlıyorum yardımcı olduysam rica ederim.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
+18 içermeyen pek film kalmadı. Eski filmlerden yüzüklerin efendisi serisini izleyebilirsin

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Stardust, Görünmez Adam, Benjii, Klaus gibi filmlere göz atabilirsin dostum.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Wolverine serisi
Harry potter serisi izle derim

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ridicilous6 kesinlikle izle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sherlock hem dizisi çok güzel hemde filmi kesiklikle tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
neden herkes harry potter öneriyor warner bros destekli bir film dogru filmin arkasındaki ekip tecrübeli ve büyük bir prodüksiyon ancak filmin seneryosu çok iyi degil ve filmi asıl gerçek anlamda güzel yapan şey Harry Potter , Hermione Granger , Ronald Bilius Weasley bu üç kişinin arasında geçen ilişkidir demek istiyorum (Harry Potter aslında kitapta gaymiş bunuda belirtmek istiyorum iyiki filmde böyle yapmamışlar irenç olurdu) şunuda eklemek istiyorum bu üç kişinin etrafında olan yan görevlerde filmin güzelligine katkı saglıyor ama bu yan görevler olmadan da olabilirdi ama iyikide olmamış böyle de güzel ayrıca şunuda söylemek istiyorum Harry Potter serisine örnek bir film yok o yüzden tabikide biz izleyicilerin gözünde bir numara olmayı başarıyor :D

kanka yorumunu okumadım ama hary iyidir yANİ :d :d

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka recep ivedik var başka yok, eğlenirsiniz hem sizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...