Film önerisi isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Canım Arkadaşlarım öncelikle Sosyalleşemediğimiz şu dönemde oyun oynamaktan yorulduktan sonra film izlemek en sevdiğim aktivitedir fakat çok fazla film tükettim şöyle aklımızı alacak konusu veyahut çekim tekniklerinin güzelliğini spoiler vermeden önerebileceğiniz filmlere açığım ve bu filmler üzerine konuşmayı çok isterim.
Azınlık Raporu. Eski yapım bir film olmasına rağmen gerçekten hoşuma giden bir film kolay kolay film izlemem fakat bu filmi iyiki izlemişim dedim. Konusu 3 tane ruhani kardeş bir araç sayesinde geleceği görüyor ve insanlarda bu geleceği izleyebiliyor. İşlenen suçları önmceden görüp gidip engellemeye çalışıyorlar fakat iş çıkmaza giriyor olaylar karışıyor bence izle.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
star wars serısı. başlangıc . maymunlar cehennemı serısı

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Film ve dizi olarak sana önerebileceğim:
Narcos :
Pablo escobar`ın hayatını anlatan güzel bir dizi tek solukta bitireceğini düşünüyorum.

Ben Bir Efsaneyim : Film de Robert Neville adlı bir New Yorkta yaşayan bir bilim adamı, dünya tedavisi olmayan bir visüsün etkisinde New York’da belki de dünya’da yaşayan hiç kimse kalmamıştır. Ancak Neville’i farklı kılan şey bu virüse karşı olan bağışıklığıdır. Bu olayı kendi de açıklayamaz ama virüs ona bir zarar verememektedir. İnsanların yok olmasının üzerinden 3 yıl geçmiştir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Knka transformers serisini baştan izle izlediysen bile sarıyo bide karayip korsanları beni karantina günlerinde yeterince eğlendirdi
Post automatically merged:

transformers ve karayip korsanları

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çekimlerinin san fransisco da olduğunu öğrendiğimiz matrix 4 gelmeden seriyi tekrar izleyip hakkında okumalar yapmak şuan benim listemdeki en kral aktivite.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Adam Sandler filmleri ayrıca yıldızlararası ve marslı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
persepolis izle ustad pişman olmazsın
Post automatically merged:

yada Pulp Fiction. geleceğe dönüş

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Gun's Akimbo with Harry potter actor it's just amazing ^^

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Shutter island kesinlikle.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Canım Arkadaşlarım öncelikle Sosyalleşemediğimiz şu dönemde oyun oynamaktan yorulduktan sonra film izlemek en sevdiğim aktivitedir fakat çok fazla film tükettim şöyle aklımızı alacak konusu veyahut çekim tekniklerinin güzelliğini spoiler vermeden önerebileceğiniz filmlere açığım ve bu filmler üzerine konuşmayı çok isterim.
komedi olarak dikdatör filmi güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...