Türk filmi vereyim tarihi içerikli savaşlı duygusal bişi Türk işi dondurma netflixde de bulunuyor bakabilirsin ben çok beğenmiştim güzeldiMerhabalar, iyi seneler. Arkadaşlar, başlıktan anlaşılacağı üzere film önerisi almak istiyorum. Savaş, bilim kurgu, tarih, uzayla alakalı bir şeyler önerirseniz sevinirim. Google'a yazıp önermeyin lütfen. İzlediğiniz ve mutlaka izlemen gerekiyor diyeceğiniz film istiyorum![]()
Arabalar serisi efsane be kesinlikle izlemeyen birinin şans vermesi lazımavatar aquaman arabalar bu üçü bide marvel serisini bitirmediysen izlemeni kesinlikle tavsiye ederim eğer film zevkin buna uyuyorsa izlemeni kesinlikle tavsdiye ederim sıkılmazzsın
FURY izledim aşırı güzel bir film fav listemin 1.sırasında hatta kesin izle oyuncuları zaten efsane başrolde Bradd PittMerhabalar, iyi seneler. Arkadaşlar, başlıktan anlaşılacağı üzere film önerisi almak istiyorum. Savaş, bilim kurgu, tarih, uzayla alakalı bir şeyler önerirseniz sevinirim. Google'a yazıp önermeyin lütfen. İzlediğiniz ve mutlaka izlemen gerekiyor diyeceğiniz film istiyorum![]()