Film önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
stranger things, kilitli ruhlar

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
eğer korku ve gerilim türü film seversen alameti kıyamet tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kabus gecesi izleyebilirsin 23 yılda bir katil geliyo ve 23 gün insan avlıyor güzel gerilimli bi film öneririm.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Uzaydan gelen fırtınaya bakabilirsin gerçekten şahane bir bilim kurgudur tavsiye ederim yani

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhaba dostum ben Furkan genel olarak sana çok izlenilen filmleri önermişler o yüzden sana çok bilinmeyen güzel filmleri önermeye çalışacağım

• Primer (2004) - Zaman yolculuğu ve paradoksları konu alan bu film, düşük bütçesine rağmen inanılmaz bir hikaye sunuyor.
  • Coherence (2013) - Arkadaş grubunun garip bir şekilde birbirleriyle karıştığı bir akşam yemeği partisini anlatan bu film, karanlık bir atmosfere sahip.
  • Moon (2009) - Sam Rockwell'in canlandırdığı bir astronotun hikayesini anlatan bu film, yalnızlık, insanlık ve teknolojinin sınırları konularına değiniyor.
  • Another Earth (2011) - Bir ikiz dünyanın keşfi sonrası yaşanan olayları konu alan bu film, duygusal bir yolculuk sunuyor.
  • The Man from Earth (2007) - 14.000 yıldır yaşayan bir adamın hayatını anlatan bu film, felsefi tartışmaları ve zekice yazılmış senaryosuyla dikkat çekiyor.
  • Upstream Color (2013) - Bir tür solucanın insanların hayatlarını ele geçirmesi sonrası yaşananları anlatan bu film, zaman, hafıza ve bağımsızlık konularını işliyor.
  • Predestination (2014) - Zaman yolculuğu ve paralel evrenlerin konu edildiği bu film, Ethan Hawke'un performansıyla da dikkat çekiyor.
  • The Signal (2014) - Bilinmeyen bir güçle temas sonrası yaşananları konu alan bu film, gerilim ve bilim kurguyu ustaca birleştiriyor.
  • The Endless (2017) - Genç kardeşlerin çocukluklarında kaçtıkları kült toplulukla yeniden karşılaşmalarını anlatan bu film, karanlık bir hikaye sunuyor.
  • Timecrimes (2007) - Zaman makinesiyle yapılan bir yolculuk sonrası yaşananları konu alan bu film, sürprizli bir hikayeyle dikkat çekiyor.

İyi forumlar!

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben Efsaneyim izleyebilirisn kaliteli bir filmdir

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7