Film Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben sanat fillerini çok severim midsommar ve colombus tavsiyemdir

Üye
3 HİZMET YILI
Zindan Adası filmini izlemeni öneririm . Di Caprio oynuyor ve filmin sonu yıllar geçmesine rağmen halen bilinmezliğini sürdürüyor . Tatmin olursun :)

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Fury.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yıldızlar arası kayıp kız aqueman atlantis

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
MAMA İzleyebilirsin. Gerilim, Korkumsu film.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
2side benim postum bi bak istersen.

https://memoryhackers.org/konular/netflix-dizi-film.273724/#post-5511069
https://memoryhackers.org/konular/m...-ve-dizi-ve-korku-komedi-super-gucler.273721/

ama yinede öneriyim sana;

Film Serisi:

1. "Bourne" Serisi: Jason Bourne karakteri etrafında dönen bu aksiyon dolu seride, gizemli bir geçmişi olan bir ajanın maceralarını izleyebilirsiniz. Seri, "The Bourne Identity", "The Bourne Supremacy", "The Bourne Ultimatum" ve "The Bourne Legacy" gibi filmlerden oluşuyor.

2. "Mission: Impossible" Serisi: Tom Cruise'un başrolünde olduğu bu seride, IMF ajanı Ethan Hunt'ın dünyayı kurtarma görevlerini izleyebilirsiniz. Seri, heyecan dolu aksiyon sahneleri ve sürpriz dolu hikayeleriyle tanınır. Serinin filmleri arasında "Mission: Impossible", "Mission: Impossible - Ghost Protocol", "Mission: Impossible - Fallout" gibi popüler yapımlar bulunur.
Tek Film Önerileri:

1. "Inception" (2010): Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, karmaşık bir hırsızlık operasyonunu konu alır. Rüyalara girip kontrol etme yeteneğine sahip bir hırsızın, son derece karmaşık bir görevi gerçekleştirmesini izleyebilirsiniz. Film, sürükleyici hikayesi ve etkileyici görsel efektleriyle dikkat çeker.

2. "Mad Max: Fury Road" (2015): George Miller'ın yönettiği bu aksiyon filmi, post-apokaliptik bir dünyada geçer. İnsanların hayatta kalma mücadelesini ve kaos dolu bir çatışmayı anlatır. Film, görsel efektleri, heyecan verici sahneleri ve etkileyici performanslarıyla ön plana çıkar.

Aksiyon Dayali Önerileri;

1. John Wick
    2. The Dark Knight

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...