Film sitesi açmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Memory Ailesi Birden aklıma film sitesi açma fikri geldi tabi bunun domaini vb olacak .com felan eğer anlayan var ise bana yardımcı olabilir mi ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Güzel Domain Hosting Alman Lazım Ama Poyraz Alma 2 DDoS Atsalar Yok Olur Siten :) GoDaddy den Alabilirsin
(Bu Arada Yasak Mı Bilmiyorum İsim Verme Konusunu)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sürüsüce film sitesi var. Siz yeni bir film sitesi açmak istiyorsunuz. 0 bilginiz var, 0 geçmişiniz var. Diğer sitelerden farklı kullanıcıya ne sunabilirsiniz ? Hiçbir şey. Hatta ortalama dediğimiz yüzüne bile bakmadığımız film sitelerine yaklaşamazsınız bile. Kullanıcılar salak değil, şuan TR de en çok hitli film siteleri kullanıcılara kendi serverinden hizmet veriyor, adamın bin dolarlık makinası var, alternatif olarak kendi sunucusuna da filmi depoluyor. Depoladıkları filmlerin her biri yüksek çözünürlükte, en az 5-6 GB. Adam her gün 2-3 tane yeni film ekliyor. Düşün artık nasıl bir internet bağlantısı var.. Boş yere uğraş vermeyin. Kendinize başka bir sektör bulun. Zaten warez site olacağınız için google ile çalışamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...