Film ve dizi (istek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
OO bir de The Last Man On Earth öneririm bi virüs oluyor adam dünyada tek kalıyor :DQW:Q abi adam tek başına eğleniyor resmen böyle eğlencesine ferrari felan patlatıyor her şeye sahip aşırı komik bir dizi :D Fakat iptal ettiler 4 sezonmu neydi ama her bölümü komik aşırı tavsiye ederim tabi sonradan adam grup felan buluyor

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
OO bir de The Last Man On Earth öneririm bi virüs oluyor adam dünyada tek kalıyor :DQW:Q abi adam tek başına eğleniyor resmen böyle eğlencesine ferrari felan patlatıyor her şeye sahip aşırı komik bir dizi :D Fakat iptal ettiler 4 sezonmu neydi ama her bölümü komik aşırı tavsiye ederim tabi sonradan adam grup felan buluyor
o sonlara doğru bozdu kardeşim ilk bölümleri çok iyiydi ama :D

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
o sonlara doğru bozdu kardeşim ilk bölümleri çok iyiydi ama :D
Aynen be çok komikti :D Hatta bi adam mezardan et mi ney yiyordu orda izliyordu ya Phil ve Todd çok komikti tepkileri :D

@Baayaz Gelecege dönüş 1 - 2 - 3 (Zaman Makinesi Fİlmi) ve Project Almanac(Sonsuzluk Projesi) buda bir zaman makinesi filmi bu 2 filmi izlemeni öneririm güzel filmlerdir :)

Arkadan Vuranlara HeadShot
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İstegidin Ney Varsa Koy Bence Bana Göre

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
BaaYaz kardeşim bilimkurdu fantastik dizi seviyosan the flashı önerriyim bu yıl ekim ayında 5. sezonu başlıyor ama 1. sezondan izlemeye baslmanı tavsiye ediyorum yoksa anlasılmıyor dizi

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Intersteller dı galiba onu izlemediysen tavsiye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...