Süper Üye
hocam ben arkadaşla çalışmak istediğimde daha çok dalıp çalışamıyorum.Açıkçası senin tabii ki anlama mantığını filan bilemem ama. Ben kütüphaneye bir arkadaşım ile gidiyorum. Beraber 6-7 saat çalışıyoruz ama hepsi çalışma değil, 6 saatin 3 saati de sohbet muhabbet ile geçiriyoruz. Finallerimiz çok şükür bitti c+ altı bir notum yok şükür.
İşte dediğim gibi senin çalışma mantığını vs. bilemediğim için. Öneri olarak bunu söyleyebilirim sadece.hocam ben arkadaşla çalışmak istediğimde daha çok dalıp çalışamıyorum.
hocam arkadaşım da diyor biz çalışmayı bilmiyoruz. nasıl iyi anlarız bilmiyoruz o yüzden sıkıntı bayağı.İşte dediğim gibi senin çalışma mantığını vs. bilemediğim için. Öneri olarak bunu söyleyebilirim sadece.
Hocam o rahatlık bende de vardı ortalaman 1.80 aşşağısı gelince eteklerin tutuşuyor ve beyin otomatikman çalışmam gerek yoksa sınıfta kalacağım a odaklanıyor umarım kötü not almazsın yine de..Lisedeyken sınavın 1 önceki günü yine bayağı stres olurdum üniversitede o da yok geçen vizelerde mat sınavı olduğu gün valo atıyordum. Bu yüzden finaller için taktik verir misiniz. Stres olmam için veya çalışmam için.
hocam sınıfta kalsam da bir şey olmaz be diye düşünüyorum o yüzden calisasim gelmiyor zaten ortalamam şuan 1.70 falan sanırımHocam o rahatlık bende de vardı ortalaman 1.80 aşşağısı gelince eteklerin tutuşuyor ve beyin otomatikman çalışmam gerek yoksa sınıfta kalacağım a odaklanıyor umarım kötü not almazsın yine de..
Aileme mahçup olacağım onların ümitlerini boşa çıkaracağım gibi vs. düşüncelere kapılmıyor musun ? ve bir de şehir dışında mı okuyorsun yoksa aile evinde kalıp kendi şehrinde mi okuyorsun ?hocam sınıfta kalsam da bir şey olmaz be diye düşünüyorum o yüzden calisasim gelmiyor zaten ortalamam şuan 1.70 falan sanırım
hocam babam dünyanın en rahat adamı kalırsan kal diyor hiç sorun etmes beni germemek için. diyor istediğin gun baba ben okulu bırakmak istiyorum diyebilirsin. bir şey de demem ben seni 12 yıl boşuna mı okuttum diye. o yüzden rahatlık fazla oldu sanırımAileme mahçup olacağım onların ümitlerini boşa çıkaracağım gibi vs. düşüncelere kapılmıyor musun ? ve bir de şehir dışında mı okuyorsun yoksa aile evinde kalıp kendi şehrinde mi okuyorsun ?
İşte babanın rahatlığı sana fazlasıyla yansımış benimkisi yarım dönem geç bitirdim diye evlatlıktan reddedecekti hiç ama hiç çalışmak gelmiyorsa içinden sevdiğin bir kız arkadaşınla dene bakalım etkisini görürsün belkihocam babam dünyanın en rahat adamı kalırsan kal diyor hiç sorun etmes beni germemek için. diyor istediğin gun baba ben okulu bırakmak istiyorum diyebilirsin. bir şey de demem ben seni 12 yıl boşuna mı okuttum diye. o yüzden rahatlık fazla oldu sanırım
kız arkadaş ne alaka hocam ha erkek ha kız aynı sonuç olur diye düşünüyorumİşte babanın rahatlığı sana fazlasıyla yansımış benimkisi yarım dönem geç bitirdim diye evlatlıktan reddedecekti hiç ama hiç çalışmak gelmiyorsa içinden sevdiğin bir kız arkadaşınla dene bakalım etkisini görürsün belki
Ya hani sevdiğin değer verdiğin bir insan ile çalışırsan birlikte belki motive eder seni o açıdan düşündüm hocamkız arkadaş ne alaka hocam ha erkek ha kız aynı sonuç olur diye düşünüyorum
Beni yanlış anlama arkan zora gelmezse sen çalışmazsınhocam arkadaşım da diyor biz çalışmayı bilmiyoruz. nasıl iyi anlarız bilmiyoruz o yüzden sıkıntı bayağı.
gelince de çalışmam hocam kalırsam işe başlarım babamın yanında.Beni yanlış anlama arkan zora gelmezse sen çalışmazsınbende 1.80 altına düşünce aklıma başıma geldi
Öyle düşünme ya çalış, gerçekten bir kere başladın mı zevkli geliyor ya pes etme.gelince de çalışmam hocam kalırsam işe başlarım babamın yanında.
dostum kimsenin ağız kokusunu çekmiyor benden öyle bir beklentisi de yok sadece iyi bir insan ol insanlara yararın olsun yeter diyoraynısı bendede oynuyor son 1hafta çalısıp zar zor geçtim aileni düşün babanın senin için senin geleceğin için başkasının ağız kokusunu çekiyor çalışıyor sen kendine gelecek yarat diye kendi kendinden gelecek alıp sana veriyor bunu aklında tut dostum bu sana ilham versin
ozaman kusura bakma ben bundan ilham alabilirsin diye yazdım bro ben sahsen boyle ilham alıyorumdostum kimsenin ağız kokusunu çekmiyor benden öyle bir beklentisi de yok sadece iyi bir insan ol insanlara yararın olsun yeter diyor
yine de teşekkür ederim dostum. iyi geceler kendine iyi bakozaman kusura bakma ben bundan ilham alabilirsin diye yazdım bro ben sahsen boyle ilham alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?