Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Finallerim başlıyor, stresle nasıl başa çıkabilirim?
Psikoloğa gidip sınav zamanları aşırı stres yapıyorum bana ritalin yaz de reçetesini al kullanmaya başla. Dikkat dağınıklığın gidiyor ve çok daha iyi odaklanıyorsun derslere/çalışmalarına.
Böylelikle strese girmeni gerektirecek bir şey kalmıyor.
hocam kendini 2-3 gün çalışmaya odakla ama çok hırslı olman gerekiyor zorlada olsa yap ve şunu düşün ya yapıcaksın yada yapıcaksın 2-3 gün sonu elbete kesin bir sonuç olmayacaktır. başarabilirsen ne mutlu bana olmaz ise 2. yöntem olarak en sevdiğin kendine yakın gördüğün samimi bir kişiyi yanına alıp denemelisin.
Finallerin başlıyorsa ve stresin baş gösterdiyse demek ki zamana yayarak çalışmadığının ve konuları sıkıştırdığın belli oluyor. Eğer zamanında halletmediğin bir şeyi şimdiye sıkıştırırsan toparlaması çok zor olur. Gün gün kısa aralıklarla çalışıp bitirmen lazımdı. Olmuşla ölmüşe çare yok.
o yaşa kadar sınavların hayatta cidden etkisi olmadığını anlamalıydın, okuduğun bölüme göre değişir fakat türkiyedeysen onlar kağıt üzerinde şeyler. Kaliteli bir üniversite de derece yapmayacaksan önemseme fazla
Kopya knk az cesursan bunda da hile yapmayı bil gerçek hayatı hackle bro kalemin içine kopya yaz araştır kalem üzerine kopya yazmıştım şeffaf kalem şeffaf kağıt ve siyah renkli yazılar araştır
Valla kankacım bende vize haftası final haftası ful oyun oynayarak geçiyorum fakat sabah erke n kalkıp çalışıyorum akşamları oyun oynuyorum 2 si bir arada olunca gayet iyi oluyor