Seçkin Üye
First Class Trouble Steam'de %40 İndirimde
First Class Trouble, oyuncuların bir felaketten kurtulmak için birlikte ve birbirlerine karşı çalışması gereken bir parti oyunudur.
First Class Trouble'da büyüleyici, ancak huzursuz edici ve genellikle yaramaz bir ortamda zafere giden yolu ya aldatırsınız ya da sonuca varırsınız.
Amaç, lüks galaksiler arası yolcu gemisi ISS Alithea'nın CAIN olarak da bilinen Merkezi Yapay Zeka Ağını ondan önce kapatmak ve sadık Personoids geminin kontrolünü ele geçirmektir.
YERLEŞİK OYUN
Yolcular hakkında bilgi toplayın ve kime güvenebileceğinizi ve kimlerden kaçınabileceğinizi belirleyin.
CAIN'i kapatmadan önce şüpheli Personoidleri ortadan kaldırmak için sakinlerinizle işbirliği yapın.
KİŞİSEL OYUN
Ya CAIN'e ulaşmak ve tüm potansiyelini açığa çıkarmak ya da geminin kontrolünü güvence altına almak için kalan sakinleri öldürmek için sakinler arasında gemide yolunuzu yalan söyleyin, bozun ve aldatın.
Gölgelerde iletişim kurmak ve gemide gezinmek için benzersiz becerilerinizi kullanın ve kimliğinize tehdit oluşturduklarında sakinleri öldürün.
KARAKTER VE VRUUMBA ÖZELLEŞTİRMESİ
ISS Alithea'da kişiselleştirme olanakları sonsuzdur. Zor kazanılan Infinity Coin'lerinizi kullanarak yerleşik alışveriş merkezinde yeni kıyafetler ve aksesuarlar için alışveriş yapın.
SONSUZ ÖLDÜRME SENARYOSU
ISS Alithea, mutlu kazalar için nihai oyun alanıdır. Her seviyede hem dostu hem de düşmanı ortadan kaldırmanın yeni yollarını keşfedin.
Yangın, kötü kablolama ve kötü asılı avizeler gibi çevresel tehlikelerin tümü, uygun bulduğunuzda diğer yolculardan kurtulmak için kullanılabilir.
FİZİKSELLEŞTİRİLMİŞ ETKİLEŞİMLER VE ÖĞELER
Sakin arkadaşlarınızla ve kişilikleri ile sınırsız, fiziksel yollarla etkileşim kurun.
Arkadaşınızı raketle havuzun sonuna kadar vurun ya da düşmanı ateşe sokun ve bir süre başka yere bakın.
DİĞER ÖZELLİKLER
Oyun içi yakınlığa dayalı sesli sohbet, oyun içi metin sohbeti ve ifade tekerleği işlevi aracılığıyla sosyal kesintiyi ve etkileşimleri geliştirin
Kendine özgü öğeler ve etkileşimlerle birlikte benzersiz temalar ve stiller içeren çeşitli seviyeler
6 oyunculu çok oyunculu
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti / AMD Radeon HD 7850
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir