Onaylı Üye
Fiş Çekme hilesi bilen varmı arkadaşalar? açil lazımdıda
Ben Bu Konudan Hiçbir şey Anlamadım :dFiş çekme hilesi derken fiş çekme işlemi bildiğim kadarıyla bilgisayarın internetle olan bağlantısnı bi süre elinizle yapıyorsunuz
Arkadaşın dediği olay benim dediğim olay ise eğer eskiden wolftü'de 10 saniye boyunca internetiniz giderse eğer karekter donuyordu ve siz hareket ediyordunuz.Ben Bu Konudan Hiçbir şey Anlamadım :d
aynen onu bende yapıyodum am kılavyeden tuşla yapıyodum program sayesındeArkadaşın dediği olay benim dediğim olay ise eğer eskiden wolftü'de 10 saniye boyunca internetiniz giderse eğer karekter donuyordu ve siz hareket ediyordunuz.
Ethernet kablosunu çıkartıp takında 5 saniye içinde oyun internetin geldiğini algılıyordu ve 5 saniyede donan kişileri vuruyorduk.
İşte fiş dediğim lag hack diyede geciyor form da mevcutmu herhangi bir hileArkadaşın dediği olay benim dediğim olay ise eğer eskiden wolftü'de 10 saniye boyunca internetiniz giderse eğer karekter donuyordu ve siz hareket ediyordunuz.
Ethernet kablosunu çıkartıp takında 5 saniye içinde oyun internetin geldiğini algılıyordu ve 5 saniyede donan kişileri vuruyorduk.