Fıshao Hack Gelebilir mi Lütfen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İnternetten oynanan Fishao Diye Bir Oyun Var Bunun Hilesi Gelse Çok Memnun OLurum Ve baya İNDİRİLİR LÜTFEN GELSİN

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
face oyunlarına geliyor

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fishao adlı oyuna biraz baktım hilesi olmaz onun .

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Web arayüzlü oyunlarda pek uğraşmazlar dostum ya cheatengine ile birşeyler denemeye bak sen

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Evet Altınalrı Arkadaşına devretme YANİ TAKAS VAR LÜTFEN YAPABİLİRSENİZ YAPIN HİLESİNİ

ozaman proxy list veren bi site bul. başlat-internetseçenekleri-bağlantı-yerel ağ(LAN) a tıkla proxy listden aldığın ip ve portu gir tamam de sonrada aç tempmail i googleden onda mail değiştirip o oyunda istediğin kadar sahte hesap açıyorsun. Kendini arkadaş olarak ekliyorsun ve sahte hesaptan altınları atıyorsun ana hesabına. Ben şuan kotalı internet kullanıyorum ayın 10 unda tarife yenilenecek ayın 10 una kadar bana arkadaş nasıl eklenir ve altın nasıl devredilir bunun videosunu atarsan bende sana bende sana bu hilenin videosunu çeker atarım hatta sağlam bi proxy list sitesi bulurum. hatta istersen ben ONLİNE SOCCER MANAGER de bunun bir benzerini yapıyorum. Onda sahte hesapdan yapıyorum beni şikayet edip banlamasınlar diye ana hesabımda kasım paşaya iniestayı bile transfer ettim gerisini sen düşün yani.

video 41 dakika ama izle senin oyndığın oyundada hile mantıken böyle bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...