Çalışmıyor FishBot Helper Bot & ESP - Premium Fishing Planet Helper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reverser
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sürüm: v1.0
Kodlama Dili: C# - C++
Bypass: Gerekmiyor
Log Durumu: Hiçbir Türlü Log Vermiyor
YAPIMCI: SByteTeam

:özellik:
Fishing Bot (Balik botu) = Automatically catches fishes (Baliklari otomatik yakalar)
Fish ESP(Balik ESP) = Shows information about your target fish (Hedefteki balik hakkinda bilgi gosterir)
Fisher Mode(Balikci Modu) = Its allow you to use tackle in everywhere (Oltayi her yerde kullanmaniza izin verir)
Fish Spawn Zone (Balik dogma noktasi) = Shows you the zone of fish spawn's (Baliklarin dogdugu noktalari gosterir)
:resim:
umLQHPq.png

:kullan:
Oyuna giris yaaptiktan sonra exe'yi yonetici olarak calistirip kullanin :) Insert tusu ile menu acilip kapanir.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

FishBot ESP & Helper - Premium Fish Planet Helper - SByteTeam

Son düzenleme:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Teşekkürler bu sabah loader da görmüştüm zaten :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler Güzel Hile Yapanların Ellerine Sağlık!

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teşekkürler, indirdim çalışıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam kusura bakma ama hile calışmıyor. Hilenin acılımında bot fish esp float esp ve spawn noktaları demişsin lakin sadece fishesp calışıyor oda yanlış bilgi veriyor. Atıyorum 8 kilo geliyo diyor ama gelen balık 9 kilo cıkıyo boyu vs de yanlış. Spawn noktalarını gorunce oyunda 140 rank olmama ragmöen actım ama hiç bişeye yaramadı

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam kusura bakma ama hile calışmıyor. Hilenin acılımında bot fish esp float esp ve spawn noktaları demişsin lakin sadece fishesp calışıyor oda yanlış bilgi veriyor. Atıyorum 8 kilo geliyo diyor ama gelen balık 9 kilo cıkıyo boyu vs de yanlış. Spawn noktalarını gorunce oyunda 140 rank olmama ragmöen actım ama hiç bişeye yaramadı
float esp ve diğerlerini açtıgın zaman delete tuşuna 1 kere basman gerekiyor. oyunun hilesi başka bir sitede bulunmamakta o yüzden bunada şükret derim.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ve balık botu lurede çalışmıyor yemli oltada çalışıyor .

Üye
8 HİZMET YILI
evet evet DELETE ye basınca 1 kere etrafta beyaz daireler cıkıyo haklısın. Peki sana sorum sen o dairelerin içinden hiç balık tuttun mu yada oraya oltayı atabılıyomusun? Cunki dairelerin cıkdıgı yerlerde genelde KAYA ve bunun gibi cast yapamayacagın şeyler var. Hacım eyvallah güzel olmuş demek isterimde siz sanırım RUS ların yaptıklarını görmediniz daha önce. Sag click hilesi vardı bait oltalarda sag click yaptıgında direk balıgı eline getiriyodu bunlar kalkdı. Suyun icindeki balıkları yazan hile vardı oda kalktı. Benim bi tanıdıgım kişi senin fishesp yi ekranın sol ortasında kücücük şekilde yazdıgı vardı ki onda da oyun icindeki fishingcsharp dll i degiştirmek gerekiyo oda son güncellemeden sonra kalktı. Şimdi sen balıkların spawn noktası diyosun dunden beri denedim işe yaramıyo FİSHESP diyosun oda o kadar büyük şekilde yazıyo ki insanı rahatsız ediyo. Yani anlatmaya çalıştıgım hile vs. şeyleri yapacagınıza oyunu cözmenizi spot noktalarını iyice ogrenmenizi tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...