Fitness sonrası ağrı için masaj aleti önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Trendyolda bu ikisini buldum puanları neredeyse aynı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Birde amazonda bunları buldum

Daha önce kullanan var mı ? Birinin diğerine göre artısı nedir acaba neye dikkat etmeliyiz alırken ?

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro bir şey kullanmana gerek yok vücud kasları yeniliyo aralarına protein giriyo ondan sana ağrı gibi geliyodur tahminimce

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
kankam fıtnessta her türlü ağrı olur en doğrusu bol protein ve karbonhidratla beslenmen ve 1 2 gün dinlenmen sonucunda hiçbişeyin kalmaz ve yeni başladıysan kas ağrıları olması aşırı normal moral bozmadan devam

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis saçma gelicek ama deneyip çok tatlı bulduğum bi yöntem var ilk 2 gün etki göstermeyebilir ama sonrası için birebir spor sonrası yapıyosun istersen öncesinde de yapabilirsin ekstra 1 tane muz süt birazda bal karıştır mixer varsa koy knk iç mükemmel bişey bağımlı yapıyor ve o kemik ağrısı kas ağrısı hepsini alıyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam tavsiye derken bu aletler arasında tavsiye sordum. Şart değil ama alacağım faydasını da göreceğim her türlü. Bu 4 ü arasından tavsiye verecek yok mu

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
reis saçma gelicek ama deneyip çok tatlı bulduğum bi yöntem var ilk 2 gün etki göstermeyebilir ama sonrası için birebir spor sonrası yapıyosun istersen öncesinde de yapabilirsin ekstra 1 tane muz süt birazda bal karıştır mixer varsa koy knk iç mükemmel bişey bağımlı yapıyor ve o kemik ağrısı kas ağrısı hepsini alıyor
aga direkt damat shake i hazırlamışsın sen gayet normal güzel gelmesi :D

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bu tarz aletler minimal etkiye sahiptirler ve verdiğin parayı hak etmezler. Spordan sonra bölgesel ağrılar çekiyorsan veya kas spazmı dediğimiz durumu yaşıyorsan, sorun yaşadığın bölgeye sıcak havlu uygulaması yapıp o bölgeyi rahatlatabilirsin ve ek olarak da çinko magnezyum takviyesi alıp kas ağrılarının önüne geçebilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Theragun Elite, avm'de görmüştüm değermi değmezmi bilmiyorum.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
masaj aleti yerine kas gevşetici yada yeterli miktarda (doz aşımı yapmadan) ağrı kesici kullanabilirsin.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

hocam bu ürün gerçekten yüksek fiyatlı biliyorum ama bu ürünün fizyoterapist onaylı olduğunu duymuştum doğru mu değil mi bi bilgim yok fakat gerçekten kaliteli. ürüne verilen puanda ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...