Fitness yapanlar içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle spora yeni başlayan biri değilim.Toplasan 3 senedir yapıyorum.Sürekli uzun aralar verdiğim için baştan başlıyorum:)(askerelik nedeniyle-pandemi nediniyle-duvara yumruk attım elim kırıldı).Öncelikle şunu belirteyim spor gıdaları arasında cretein hariç diğerleri spora yeni başlayanları düştüğü para tuzağıdır.Benim değinmek istediğim konu steroid.2 aylık süreçte steroid kürü kullanarak yuri boyka olduktan sonra steroidi salıp normal bi şekilde devam edeceğim.Amaç steroidle 2 ayda yapacağım vücuda 5 sene harcamamak.Bana bunu öneren tanınmış spor salonu sahibi ve antrenörü.2 ay steroid bas yuri boyka sonra bırak doğal devam et diyor.Rüzgarda uçmasın diye tuttuğumuz arkadaş 2 ay steroidten sonra yuri boyka oldu şok oldum.Steroid önerilen ve risksiz bir takviye olmadığını biliyorum.Ama içtiğimiz sigara alkolde sağlıklı değil:)Spor salonunda 2 ay steroid basıp sonra doğal devam eden birçok kişi var.Fitness yapan arkadaşlar düşünceleriniz neler?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
riskli olduğunu bildiğini belirtmişsin zaten .2 ay nispeten kısa bir süre ve bozulan hormon dengelerini düzeltmek uzun süre kullanlara göre çok daha kolay olacaktır .ben de dönecek olursam muhtemelen aynı şeyi yaparım . verebileceğim tavsiyem 2 ay ve sonrasındaki birkaç ayda beslenmene dikkat edip bozulan hormon dengenin bişeyleri tetiklemesine fırsat vermemek olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Öncelikle spora yeni başlayan biri değilim.Toplasan 3 senedir yapıyorum.Sürekli uzun aralar verdiğim için baştan başlıyorum:)(askerelik nedeniyle-pandemi nediniyle-duvara yumruk attım elim kırıldı).Öncelikle şunu belirteyim spor gıdaları arasında cretein hariç diğerleri spora yeni başlayanları düştüğü para tuzağıdır.Benim değinmek istediğim konu steroid.2 aylık süreçte steroid kürü kullanarak yuri boyka olduktan sonra steroidi salıp normal bi şekilde devam edeceğim.Amaç steroidle 2 ayda yapacağım vücuda 5 sene harcamamak.Bana bunu öneren tanınmış spor salonu sahibi ve antrenörü.2 ay steroid bas yuri boyka sonra bırak doğal devam et diyor.Rüzgarda uçmasın diye tuttuğumuz arkadaş 2 ay steroidten sonra yuri boyka oldu şok oldum.Steroid önerilen ve risksiz bir takviye olmadığını biliyorum.Ama içtiğimiz sigara alkolde sağlıklı değil:)Spor salonunda 2 ay steroid basıp sonra doğal devam eden birçok kişi var.Fitness yapan arkadaşlar düşünceleriniz neler?
Boldenon testo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Spora düzenli devam edeceksen dediklerin yapılabilir ama basıp salacağım diyorsan zararlı sen çıkarsın.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bas steroidi kardeş benım spordan arkadaşlarım bastı bu yan etkiler hikaye millet çekemiyor parası yok verecek steroide.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
KESİNLİKLE UZAK DUR dostum arkadaşım da senin gibi düşünüyordu o daha uzun süreler kullandı ama 5 ay kadar falan şuan da kendisi hem mental olarak hem de sağlık açısından berbat durumda + olarak türkiyede orijinal steroid yok

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çok yakın arkadasım suan 2. ayında cinsel isteği azaldı uyarmıştık. Önermem hocam

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
aga ömrün boyunca sporla uğraşmak istiyosan kullan ama ben ileride etkileri yüzünden pişman olmak istemiyorum, o zaman kesinlikle kullanma zaten 3 yıldır doğal yapıyormuşsun bence devam etmelisin doğal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...