Şöyle ki aslında bu mümkün yabancı bir forumda fivem'i eski versiyonlarıyla buildleyip kullanabilmenin bir yolu çıkmıştı bulabilen olursa atabilir.Arkadaşlar elimde çalışan bi aimbot wallhack hilesi var ban yedirtiyor 14 gün eğer programı gizleyerek kullanmanın yolları varsa önerir misiniz
Post automatically merged:
yardımcı olabilecek arkadaşlara discord adresimi verebilirim
Hile üzerine kurulu bir forumda hile üzerine açılmış bir konuda sorulabilecek en saçma soru.FiveM'de hile yapmanızın amacı nedir çok merak ediyorum
Ne alaka onu anlamadım? FiveM rp sunucularının açıldığı unofficial yer değil mi? Rp'de neden hile yapmak ister onun amacını çözemedim ve sebebini sordum. Asıl sizin yorumunuz saçma.Hile üzerine kurulu bir forumda hile üzerine açılmış bir konuda sorulabilecek en saçma soru.
aimbot işe yarıyorFiveM'de hile yapmanızın amacı nedir çok merak ediyorum
RP'de oturup salak salak ot yapmak yerine executorla para basıp istediğini yapmak sebeplerinden birisi bu.Ne alaka onu anlamadım? FiveM rp sunucularının açıldığı unofficial yer değil mi? Rp'de neden hile yapmak ister onun amacını çözemedim ve sebebini sordum. Asıl sizin yorumunuz saçma.
keske saglam para basma hılesı gelse eşek gıbı sabah aksam farmlayıp tek aramada pıstol kaybetmek cok can sıkıcı amkŞöyle ki aslında bu mümkün yabancı bir forumda fivem'i eski versiyonlarıyla buildleyip kullanabilmenin bir yolu çıkmıştı bulabilen olursa atabilir.
o uyuşturucu mesleği... ah ah. midem bulanıyor resmen.RP'de oturup salak salak ot yapmak yerine executorla para basıp istediğini yapmak sebeplerinden birisi bu.
Fivemda hile yapma amacın çok ilginç .d
ne alaka dostum troll için yapabilir yada en basiti kendimden örnek vereyim zombi sunucusunda yapardım adamları öldürüp lootlarını alıp kasılmak için gayet normal benceFiveM'de hile yapmanızın amacı nedir çok merak ediyorum
aimbot işe yarar çatışmalardaFiveM'de hile yapmanızın amacı nedir çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?