FiveM Cleaner

Ultra Üye
Ödüller
3
güzel ve işe yarar bi konu olmuş elinize sağlık gerçekten
en kısa sürede denemek niyetiyle bir köşeye yazdım

Ultra Üye
Ödüller
1
güzel ve işe yarar bi konu olmuş elinize sağlık gerçekten
en kısa sürede denemek niyetiyle bir köşeye yazdım
Çok teşekkür ederim! Umarım size faydalı olur ve kısa zamanda deneyebilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
2
Hilenin logolarını temizlemek içinde kullanılabilir mi ?

Onaylı Üye
but what's the difference between using this function and just deleting the cache folder?

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
9
Hoş geldin tekrardan aramıza

Onaylı Üye
it is a good cleaner . thanks for sharing it ill use it from now on

Ultra Üye
Ödüller
1
FiveM candır emeğine sağlık cidden guzel
Tasarımcıların, zamanlarını ve yeteneklerini harcayarak insanların keyif alabileceği inanılmaz oyun deneyimleri yaratmak için gösterdikleri çabaları takdir ediyorum.

Onaylı Üye
disk dolmuştu iyi oldu kral teşşekürler
bende fazla drop yiyorum bakalım deniyorum.

endless

Onaylı Üye
Ödüller
3
This is very helpful to us, appreciated bro.

Üye
Evet MH ailesi tekrardan döndüm. Bu foruma yıllarımı verdim ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bazılarınız beni ilk defa görüyor, bazılarınız ise zaten tanıyor. FiveM konusunda ağırlıkla bilgi sahibiyim. Zaten bu oyundan tanındım. Sizlere zaman zaman FiveM ağırlıklı içerikler paylaşmamı istiyorsanız belirtiniz.

Basit batch kodları ile hazırladığım FiveM Cleaner ile karşınızdayım. FiveM dediğimiz oyun çok fazla cache ve log tutar. Hiçbir şey yapmadığı halde global ban yiyen kardeşlerim bile vardır. Tutulan crash logları direk ana server'a yönlendirilir. Bazen crash sistemini kontrol eden botlar bile otomatik olarak size ban atabiliyor. Global Ban konusunu bir köşeye koysak bile girdiğiniz her sunucuda dosyalar iniyor. Belki de çoğunuz nereye indiğini bile bilmiyorsunuzdur. FiveM bu konu hakkında bir çalışma dahi başlatmadı. Bazı kişilerin klasörlerinin 30GB'ı aştığını görebiliyorum. Bu dosyaları sürekli elle silmenin zor olabileceğini tahmin ederekten, size böyle bir program hazırladım.

Reçetenize FiveM oynamadan önce ve sonra bir defa kullanmanız gerektiğini yazıyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar. 😉

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

cleaner ne işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
Dostum çok basit ve yer kaplamayan yararlı bi dosya olmuş 17gb boş yerden 32 gb a kadar yer açıldı :D

Üye
Ödüller
1
Evet MH ailesi tekrardan döndüm. Bu foruma yıllarımı verdim ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bazılarınız beni ilk defa görüyor, bazılarınız ise zaten tanıyor. FiveM konusunda ağırlıkla bilgi sahibiyim. Zaten bu oyundan tanındım. Sizlere zaman zaman FiveM ağırlıklı içerikler paylaşmamı istiyorsanız belirtiniz.

Basit batch kodları ile hazırladığım FiveM Cleaner ile karşınızdayım. FiveM dediğimiz oyun çok fazla cache ve log tutar. Hiçbir şey yapmadığı halde global ban yiyen kardeşlerim bile vardır. Tutulan crash logları direk ana server'a yönlendirilir. Bazen crash sistemini kontrol eden botlar bile otomatik olarak size ban atabiliyor. Global Ban konusunu bir köşeye koysak bile girdiğiniz her sunucuda dosyalar iniyor. Belki de çoğunuz nereye indiğini bile bilmiyorsunuzdur. FiveM bu konu hakkında bir çalışma dahi başlatmadı. Bazı kişilerin klasörlerinin 30GB'ı aştığını görebiliyorum. Bu dosyaları sürekli elle silmenin zor olabileceğini tahmin ederekten, size böyle bir program hazırladım.

Reçetenize FiveM oynamadan önce ve sonra bir defa kullanmanız gerektiğini yazıyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar. 😉

:indir:

Hocam elinize sağlık fivem hileside gelse miss

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.