Selamun aleyküm arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum fivem oynarken aşırı derecede darboğaz oluyo ayarları düşürsemde yükseltsemde aynı darboğaz varmıdır bunun bi çözümü ayrıca 60-80 fps almama rahmen aşırı takılmalar oluyor.
Sistem:
ryzen 3 1200AF
gtx 1050ti 4gb
8gb 3000 mhz ram
Selamlar, Öncelikle bilmeliyimki işlemci termal macun ne durumda ? Format atarak problemin tekrarını kontrol ettiniz mi ? Ayrıca fivem sistem gereksinimleri ne kadar uygun gözüksede aslında sisteminiz fivem oynamak için uygun değildir. Çünkü fivem sistem gereksinimleri diye yazılan makaleler sadece fivemi çalıştırabilecek seviyede belirlenir ve sunulur. Fivem sunucusundaki scriptler bu sistem gereksinimlerine dahil tutulmaz.
senin ram kaç gb , kaç tane , kaç mhz , hangi marka bunlarda etkendir örneğin aynı marka model 4+4 = 8 gb ikiside 1600 mhz kullanırken darboğaz yaşamıyordum arkadaşa verdim 4 ü ondan 2 tane 2gb 1600 mhz aldım yine 8 gb oldu ama arada darboğaz yaşıyorum normalde yoktu mesela
Selamlar, Öncelikle bilmeliyimki işlemci termal macun ne durumda ? Format atarak problemin tekrarını kontrol ettiniz mi ? Ayrıca fivem sistem gereksinimleri ne kadar uygun gözüksede aslında sisteminiz fivem oynamak için uygun değildir. Çünkü fivem sistem gereksinimleri diye yazılan makaleler sadece fivemi çalıştırabilecek seviyede belirlenir ve sunulur. Fivem sunucusundaki scriptler bu sistem gereksinimlerine dahil tutulmaz.