Fivem Exec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Bu muymuş çalan knk?
Çalan derken?! Arkadaşın kendisi mi yapmış. Güldüm.

Bunun gibi çok var. Koruma atmadığım dlldeki offsetleri x64dbg ile göstermiş. Fakat onlar şuan fixli kullanan ban yer. Değişik bir insan kendisi evinde 7-24 boş durup ne yapacağını şaşırıyor. İlk c# kırmış içinde dll indirme linki mevcuttu onu almış dll indirmiş. Ben dll koruma atmadığım İçin kolay bir şekilde bulmuş. Garibim acıyorum böylelerine bir bilgiye sahip olamayan başkalarının offsetlerini çalıp kendinmiş gibi paylaşan bir kişi. Hayatında başarılar. :D offsetleri program kolay bulsun diye dll adlarını yazmıştım o sayede 2 tanesini bulmuş gerçekte 4 adet lazım. İyi oldu bu bir sonraki sefer aob ile otomatik aratırım :D
Sen bana acıyorsun.. Bana 7/24 evde boş durup ne yapacağımı şaşırıyor diyorsun ha? Unk..cheats de paylaşılmış source u updateleyen "beceriksiz"den başka bir şey değilsin :rem: Evde boş boş oturup Discord'da "velet"ler ile takılıp boş yapan bir insan İronik..
Offsetleri kolay bulsun diye dll adlarını yazmışmış.. Dostum onları sen değil bir başkası yazdı module base almak için sen sadece o addressleri güncelliyorsun ki bu baya easy bir şey. Offsetleri kendi bulmuş gibi gelip burda hava atıyor. Söyleyecek söz yok ütopyalar güzeldir kodlar/addressler sana ait kanka bende senden çaldım öpüyorum ;)

Söylemeden geçemeyeceğim bu nasıl bi ego tatmini? Ergence boş laflar..
jpB2dab.png

Seçkin Üye
Ödüller
3
thanks bro I love you

🌟
Donator
Ödüller
12
Çalan derken?! Arkadaşın kendisi mi yapmış. Güldüm.

Sen bana acıyorsun.. Bana 7/24 evde boş durup ne yapacağımı şaşırıyor diyorsun ha? Unk..cheats de paylaşılmış source u updateleyen "beceriksiz"den başka bir şey değilsin :rem: Evde boş boş oturup Discord'da "velet"ler ile takılıp boş yapan bir insan İronik..
Offsetleri kolay bulsun diye dll adlarını yazmışmış.. Dostum onları sen değil bir başkası yazdı module base almak için sen sadece o addressleri güncelliyorsun ki bu baya easy bir şey. Offsetleri kendi bulmuş gibi gelip burda hava atıyor. Söyleyecek söz yok ütopyalar güzeldir kodlar/addressler sana ait kanka bende senden çaldım öpüyorum ;)

Söylemeden geçemeyeceğim bu nasıl bi ego tatmini? Ergence boş laflar..
jpB2dab.png
Easy bir şeyse güncellemeni bekliyorum offsetleri ^^ kolaysa yap ^^ yaptığın zaman buraya atda milletle yararlansın bu arada 4 adet offset var hepsi fixlendi bakalım. Konuyada offsetler fix yazda millet ban yemesin bari. Bu arada şunu söyleyim artık o 4 offsetide ben buluyorum kdksjshsj sendende kopyalanmış bir projeden bekliyoruz bir exec he doğru sen benim paylaşmamı bekliyorsun unutmuşum garibim. :D hadi iyi günler boş insanlara zamanımı harcayacak vaktim yok. Offsetleri güncellediğinde ilk likeyi atacak kişi benim. Ve seni tebrik edip bu konuyu sonlandıracağım

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Easy bir şeyse güncellemeni bekliyorum offsetleri ^^ kolaysa yap ^^ yaptığın zaman buraya atda milletle yararlansın bu arada 4 adet offset var hepsi fixlendi bakalım. Konuyada offsetler fix yazda millet ban yemesin bari. Bu arada şunu söyleyim artık o 4 offsetide ben buluyorum kdksjshsj sendende kopyalanmış bir projeden bekliyoruz bir exec he doğru sen benim paylaşmamı bekliyorsun unutmuşum garibim. :D hadi iyi günler boş insanlara zamanımı harcayacak vaktim yok. Offsetleri güncellediğinde ilk likeyi atacak kişi benim. Ve seni tebrik edip bu konuyu sonlandıracağım

Söylediğim çoğu şeye rağmen takıldığın tek yer 4 offset olduğu ve easy bir şeyse güncelle o zaman ... 4 offset olduğunu biliyorum dostum bilerek sadece ikisini paylaştım. Olayım zaten fivem executor vs değil sana da demiştim fivem ile uzaktan yakından alakam yok sana dc den tek dediğim şey “bak dostum bunları şu şekil kırabiliyorsun korumanı tavsiye ederim istersen bi süre C# programını ben koruyabilirim” ama senin o çocuksu aklında bu cümleler nasıl anlaşıldıysa discord sunucundan beni banlamayı (Bu konuyu açma nedenim tepki göstermekti) tercih etmişsin. Amacım zaten fivem executor yapmak değil addressler falan da [email protected]@&&mde değildi/değil başka projelerim var benim üzerinde çalışmam gereken seninle sidik yarıştırmayacağım kusura bakma ^^ Son olarak kendini çok büyük görüyorsun da önceki mesajda dediklerim hala geçerli ordan burdan topladığın öğrendiğin bilgiler/kodlar ile bi şeyler yapmışsın sanki her bilgiyi kendin oyunu analizliyerek bulmuş havalarına giriyorsun garip. Neyse herkesin olayı farklı senin olayın da çalıp kendim yaptım diye geçinmek galiba ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.