Fivem Lua Executor - Ön Gösterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
[QUOTE = "Black, post: 2811937, member: 16888"]
Hello friends, I want to take this video to you as a preview that I will share shortly.

[MEDIA = youtube] mg3qmmdnpxs [/ MEDIA]

New Features Added!
- Several lua menus have been added.
- Triggerserverevent added, you can write the commands I explained in the dumper event to this section and make money.
-Version control added. When the program opens, it will check the version of the filament and it will open accordingly. If my update has been updated, the application will not open.
Ekli dosyayı görüntüle 48451
[/ QUOTE]

Onaylı Üye
Ödüller
4
Videoyu izlerseniz zaten içerisinde bahsediyorum
Post automatically merged:

It's already working . i eager to use it

Üye
Merhaba arkadaşlar kısa süre içerisinde paylaşacağım ön gösterim olarak sizlere bu videoyu atmak istiyorum exec bana aittir.

Yeni Özellikler Eklendi!
-Bir kaç tane lua menüsü eklendi.
-Triggerserverevent eklendi dumper olayında anlattığım komutları bu kısma yazıp para kazanabilirsiniz.
-Versiyon kontrol eklendi. Program açıldığında fivemin sürümünü kontrol edecek ve ona göre açılacak. Eğer fiveme güncelleme geldiyse uygulama açılmayacak.
how to download?

Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar kısa süre içerisinde paylaşacağım ön gösterim olarak sizlere bu videoyu atmak istiyorum exec bana aittir.

Yeni Özellikler Eklendi!
-Bir kaç tane lua menüsü eklendi.
-Triggerserverevent eklendi dumper olayında anlattığım komutları bu kısma yazıp para kazanabilirsiniz.
-Versiyon kontrol eklendi. Program açıldığında fivemin sürümünü kontrol edecek ve ona göre açılacak. Eğer fiveme güncelleme geldiyse uygulama açılmayacak.
ne zaman sunuma giriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
Eline sağlık dostum . Cok iyi iş çıkartmışsın . En kısa zamanda çıkarsanda kullansak :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
ciden ben şimdide heyecanlandım elinize sağlık umarım ksıa zamada ılur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.