FiveM mülakat soruları için yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamlar, oyuna yeni başladım ve bir sunucuya gireceğim fakat bazı mülakat soruları var. Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

1) Aktif roldesin bir anda salty/voice/ts3 gidiyor ancak sen adamları duymaktasın lakin adamlar seni duymamakta. Nasıl bir rol izlersin atacağın emote mevcut mu? mevcutsa belirtiniz.
2) LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz?
3) ME ve DO komutlarından 3 tane örnek verebilir misiniz ?
4) Şehirde hem devletsel ve illegal yönden üstün olan roller vardır bunlar, Legal olan(LSPD EMS,ŞERİF) ve İllegal olanlar (silahlı oluşumlar ,aile,kartel vb) gibi oluşumlar sizi sorguya çektiğinde veya kaçırıldığınızda nasıl korku rolu izlersiniz ?.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ME kendi yaptığın haraketleri belirtir o an yaptığın eylemi örnekleri
/me kutuyu yerden alır
/me karşıdaki kişiyi baştan aşağı süzer
/me yere düşen silahı alır ve iç cebine koyar
DO diğerine nazaran karşı tarafın yaptığı hareketleri bilme veya karşınızdaki kişinin sizin görünüşünüzü bilmesi hakkında bilgiler verir
/do kişinin sinirli olduğu yüz ifadesinden belli olmaktamı?
cevabı iste karşıdaki kişi /do olumlu gibi verebilir
/do kaşındaki yarık izi belli olmaktadır
/do kişinin belindeki silah belli olmaktamı?

ROL ÖRNEĞİ İSE :
İllegal bir birey tarafından kaçırıldıysanız elinizde silah sopa her ne olursa olsun fearRP(KORKU) sergilemek zorundasınız söylediği kelimelere aldırış etmeden korku rolü yapmanız gerekmekte fakat böyle durumlar karakter gelişimine ve hikayesine göre değişiklik gösterebilir.

Polis sorgusunda ise yaptığınız illegal aktivite ne olursa olsun polise karşı yaptığınız saçma roller yani cezamı yaz beni gönder işlerim var gibi şeyler uyarı almanıza neden olur bu nedenle böyle bir role girmektense polisi eğlendirmeye bakın arkaşlarınızı korumak için yalanlar söyleyin v.b gibi şeyler ile rolü güçlendirin.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aktif Roldesin bir anda salty/voice/ts3 gidiyor ancak sen adamları duymaktasın lakin adamlar seni duymamakta nasıl bir rol izlersin atacağın emote mevcut mu mevcutsa belirtiniz. burda do dan kişi geçici sağırlık yaşıyordur gibi emote atabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence bol bol video izlemelisin direk dalarsan servera banlanman muhtemel fail rp den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...