23 Şub 2024 #1 yujwoon Y Onaylı Üye Katılım 7 May 2023 Mesajlar 102 Tepki puanı 17 Ödüller 1 Yaş 21 3 HİZMET YILI Arkadaşlar, selamünaleyküm. FiveM'de PvP Pack kullanıyorum. Citizeni doğru bir şekilde kuruyorum ancak oyuna girdiğimde siliniyor veya bir şey oluyor, paket gelmiyor yani nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler. Moderatörün son düzenlenenleri: 23 Şub 2024
Arkadaşlar, selamünaleyküm. FiveM'de PvP Pack kullanıyorum. Citizeni doğru bir şekilde kuruyorum ancak oyuna girdiğimde siliniyor veya bir şey oluyor, paket gelmiyor yani nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler.
Çözüm Fixεr 9 Mar 2024 Fivem.app içerisindeki citizen klasörünü tamamen silip indirdiğiniz citizen klasörünü atın ve oyunu açın.
Fivem.app içerisindeki citizen klasörünü tamamen silip indirdiğiniz citizen klasörünü atın ve oyunu açın.
9 Mar 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Fivem.app içerisindeki citizen klasörünü tamamen silip indirdiğiniz citizen klasörünü atın ve oyunu açın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Fivem.app içerisindeki citizen klasörünü tamamen silip indirdiğiniz citizen klasörünü atın ve oyunu açın.