Çözüldü Windows 10 WSReborn Oyundan Atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, bir süredir kullanıyorum. Başlarda oyundan bazen atıyordu. Sonrasında iki hafta boyunca oyundan atmadı. Bilgisayarı sıfırladım, Windows 10 22H2 kurdum. Scripti açar açmaz oyundan atıyor. Aynı oyuna tekrar bağlanıp ikinci çalıştırmamda sıkıntı yapmıyor. Hem pencere modunda hem de tam ekran modunda denedim. İkisinde de atıyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Her maç koridora 2-3 dakika geç gitmeme neden oluyor, ilk koridora varışımdan itibaren 2 levellik gap oyunu etkiliyor, faydadan çok zararı oluyor bazen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba, bir süredir kullanıyorum. Başlarda oyundan bazen atıyordu. Sonrasında iki hafta boyunca oyundan atmadı. Bilgisayarı sıfırladım, Windows 10 22H2 kurdum. Scripti açar açmaz oyundan atıyor. Aynı oyuna tekrar bağlanıp ikinci çalıştırmamda sıkıntı yapmıyor. Hem pencere modunda hem de tam ekran modunda denedim. İkisinde de atıyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Her maç koridora 2-3 dakika geç gitmeme neden oluyor, ilk koridora varışımdan itibaren 2 levellik gap oyunu etkiliyor, faydadan çok zararı oluyor bazen.

Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam çerçevesiz moda alıp dener misiniz ve bir de dx9 modu açık olsun lütfen

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol ana ekranda sağ üstte ayarlara tıkla.Orda dx9 modu tercih et var ona tıkla.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sanırım oyun başlamadan yükleme ekranında iken sc aktif etmeye çalışıyorsunuz.Bunun yerine yükleme ekranı geçip oyun başladıktan sonra enter tuşu ile sc'ti aktif ederseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyun başladıktan sonra enter tuşuna basarsan daha iyi olur bir de oynadığın bilgisayar kötüyse oynadığın heroya skin açma kapat benim eski pc de kostümü seçtiğimde oyun kapanırdı şimdilerde bi sıkıntısı yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sanırım oyun başlamadan yükleme ekranında iken sc aktif etmeye çalışıyorsunuz.Bunun yerine yükleme ekranı geçip oyun başladıktan sonra enter tuşu ile sc'ti aktif ederseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Oyun başlamadan scripti çalıştırmaya çalışmıyorum zaten.
Post automatically merged:

oyun başladıktan sonra enter tuşuna basarsan daha iyi olur bir de oynadığın bilgisayar kötüyse oynadığın heroya skin açma kapat benim eski pc de kostümü seçtiğimde oyun kapanırdı şimdilerde bi sıkıntısı yok
Enter'a oyun başladıktan sonra basıyorum zaten

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
"temp" ve "%temp%" dosyalarını temizle. Oyun tamamen başladıktan sonra inject et. Antivirüslerin kapalı olduğuna dikkat et.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI

Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.

Hilelerimiz genel olarak 22H2 sürümlerinde hatalar ile karşılaşmaktadır eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramadı ise formattan başka önerimiz yoktur. Windows 10 tüm sürümler için kurulum rehberi ektedir :
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...