FiveM Roleplay de para hilesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Birkaç gündür bu türde bir hile arıyorum ama internette gördüğüm tüm her şey fake yani indirdiğim dosyayı açıyorum, ya tepki vermiyor ya hata veriyor, yorumlara bakıyorum. Olumlu yorumlar yazıyor yani istediğim böyle sunucu trolleme değil. Sadece yeni başlarken ki oluşan ezikliği istemiyorum, o kadar. Cheat Engine'yi bir videodan bakıp bypasslamayı denedim. Açtığımda artık crash vermiyordu ama değerleri değiştirmeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyordu yani Cheat Engine sanırım FiveM'de çalışmıyor. Önerebileceğiniz bir yazılım var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Genelde dupe ile kasıyorlar parayı onu deneyebilirsin. bir şey indirmene de gerek yok.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Genelde dupe ile kasıyorlar parayı onu deneyebilirsin. bir şey indirmene de gerek yok.
Birkaç videoda görmüştüm dupeyi ama pek bilgim olmadığından anlamamıştım hiçbir şey yapamazsam dupeleri anlamaya çalışayım madem çalışıyor diyorsunuz

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dupe en iyi yöntem kolay kolay banda atmıyor dostum bilgin olsun.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dupe iyi bir yöntem olur bu konu için lakin kimseye söylememen gerekir gizliden yap ama çakma ihtimalleride var bilgin olsun :/ loglardan görebiliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...